De Epson Moverio BT-100 is een multimediabril waarmee je videobeelden en andere content kan bekijken, terwijl je je toch steeds bewust blijft van je omgeving door de doorzichtige lenzen.

De Moverio multimediaberil levert volgens Epson een kijkervaring alsof beelden op een groot scherm worden geprojecteerd. De beeldwaarneming is vergelijkbaar met het kijken naar een 80-inch beeldscherm op vijf meter afstand. De Moverio BT-100 heeft een QHD-schermresolutie, zowat een kwart van Full HD. Hij biedt een handenvrij alternatief voor de kleine schermen van smartphones en tablet-pc's.

Doordat de lenzen doorzichtig zijn, blijft ook de omgeving waarneembaar. Om de bril aan te passen beschik je over neuspads en verstelbare brilveren. De bediening van de Moverio bril gebeurt met een besturingseenheid met specifieke toetsen en een contactgevoelig trackpad. De batterij zou met een volle lading tot zes uur kijkplezier leveren volgens Epson.

De Moverio BT-100 gebruikt het Android 2.2-platform, ondersteunt WiFi en Adobe Flash-speler, en biedt ook internettoegang. Je kan er onderweg MPEG 4- (H.264)-video's mee bekijken, evenals 3D-beelden of andere bestanden. De bril heeft een intern geheugen van 1 GB dat uitbreidbaar is met SD-geheugenkaarten.

Epson levert de Moverio multimediabril met een Dolby Mobile-koptelefoon, een 4 GB SD-kaart, een draagtas en batterijlader. De Epson Moverio BT-100 zal vanaf maart 2012 verkrijgbaar zijn. De prijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De Epson Moverio BT-100 is een multimediabril waarmee je videobeelden en andere content kan bekijken, terwijl je je toch steeds bewust blijft van je omgeving door de doorzichtige lenzen. De Moverio multimediaberil levert volgens Epson een kijkervaring alsof beelden op een groot scherm worden geprojecteerd. De beeldwaarneming is vergelijkbaar met het kijken naar een 80-inch beeldscherm op vijf meter afstand. De Moverio BT-100 heeft een QHD-schermresolutie, zowat een kwart van Full HD. Hij biedt een handenvrij alternatief voor de kleine schermen van smartphones en tablet-pc's. Doordat de lenzen doorzichtig zijn, blijft ook de omgeving waarneembaar. Om de bril aan te passen beschik je over neuspads en verstelbare brilveren. De bediening van de Moverio bril gebeurt met een besturingseenheid met specifieke toetsen en een contactgevoelig trackpad. De batterij zou met een volle lading tot zes uur kijkplezier leveren volgens Epson. De Moverio BT-100 gebruikt het Android 2.2-platform, ondersteunt WiFi en Adobe Flash-speler, en biedt ook internettoegang. Je kan er onderweg MPEG 4- (H.264)-video's mee bekijken, evenals 3D-beelden of andere bestanden. De bril heeft een intern geheugen van 1 GB dat uitbreidbaar is met SD-geheugenkaarten. Epson levert de Moverio multimediabril met een Dolby Mobile-koptelefoon, een 4 GB SD-kaart, een draagtas en batterijlader. De Epson Moverio BT-100 zal vanaf maart 2012 verkrijgbaar zijn. De prijs werd niet meegedeeld. Bron: www.diskidee.be