Sony Ericsson kondigt zijn eerste Walkman telefoon met full touch screen aan.

De Sony Ericsson Yendo is een Walkman muziektelefoon die je voornamelijk bedient via het 2,6-inch aanraakgevoelige scherm (320 x 240 pixels) en de vierhoekstouch-navigatie die Sony Ericsson ook al gebruikt in de Xperia mini-serie. Hiermee activeer je de belangrijkste telefoonfuncties met één enkele handbeweging.

Verder biedt de Yendo een 2 megapixel camera, Bluetooth stereo (A2DP), speakerphone, FM-radio, 3,5 mm audio jack, microUSB connector en tot 5 MB intern geheugen dat uitbreidbaar is met microSD geheugenkaarten (tot 8 GB). De batterij is goed voor 3,5 uur gesprekstijd en tot 312 uur stand-bytijd.

De Walkman-muziekfuncties bieden Touch TrackID muziekherkenning en functies als MediaGo om muziek over te zetten van computer naar de mobiele telefoon en PlayNow voor online content. Ook biedt de Yendo toegang tot sociale netwerken als Facebook en Twitter.

De Sony Ericsson Yendo met Walkman mobiele telefoon zal in verschillende kleuren te koop zijn vanaf het derde kwartaal 2010. De Yendo meet 93,5 x 52 x 15,8 mm en weegt 81 gram. De prijs is nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

Sony Ericsson kondigt zijn eerste Walkman telefoon met full touch screen aan. De Sony Ericsson Yendo is een Walkman muziektelefoon die je voornamelijk bedient via het 2,6-inch aanraakgevoelige scherm (320 x 240 pixels) en de vierhoekstouch-navigatie die Sony Ericsson ook al gebruikt in de Xperia mini-serie. Hiermee activeer je de belangrijkste telefoonfuncties met één enkele handbeweging. Verder biedt de Yendo een 2 megapixel camera, Bluetooth stereo (A2DP), speakerphone, FM-radio, 3,5 mm audio jack, microUSB connector en tot 5 MB intern geheugen dat uitbreidbaar is met microSD geheugenkaarten (tot 8 GB). De batterij is goed voor 3,5 uur gesprekstijd en tot 312 uur stand-bytijd. De Walkman-muziekfuncties bieden Touch TrackID muziekherkenning en functies als MediaGo om muziek over te zetten van computer naar de mobiele telefoon en PlayNow voor online content. Ook biedt de Yendo toegang tot sociale netwerken als Facebook en Twitter. De Sony Ericsson Yendo met Walkman mobiele telefoon zal in verschillende kleuren te koop zijn vanaf het derde kwartaal 2010. De Yendo meet 93,5 x 52 x 15,8 mm en weegt 81 gram. De prijs is nog niet bekend. Bron: www.diskidee.be