D-Link levert met de startkit van het Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi System (COVr-P2502) twee av2 powerline-stekkers met een theoretische netwerksnelheid over het gewone stroomnet van 1,3 Gbit/s.

Elke stekker is tevens een draadloze hotspot met dual-band wave 2 mu-mimo draadloze snelheden van 300 Mbit/s in de 2,4 GHz-frequentie en 900 Mbit/s in de 5 GHz-frequentie, ofwel AC1200 gecombineerd.

De adapters zijn direct gebruiksklaar en dus eenvoudig te installeren. Je kunt ze verder configureren met behulp van smartphone of tablet via de D-Link Wi-Fi app.

Eén stekker sluit je aan op een bestaande router. De andere stekker breidt het draadloze signaal van die router dan elders in huis uit, daarbij gebruik makend van het elektriciteitsnet voor de communicatie met de router.

Covr creëert, anders dan traditionele Wi-Fi extenders, één naadloos draadloos netwerk en verbindt je draadloze apparaat automatisch met het sterkste signaal, terwijl je door je huis loopt.

Elke adapter heeft drie gigabit-ethernetpoorten zodat je ook bekabelde apparatuur kunt koppelen, zoals smart tv's of versterkers met internetfunctionaliteit.

Alle technische details van de COVR-P2502 vind je op de website van D-Link.

De D-Link COVR-P2502 startkit heeft een adviesprijs van € 229.

Bron: www.diskidee.be

D-Link levert met de startkit van het Hybrid Whole Home Powerline Wi-Fi System (COVr-P2502) twee av2 powerline-stekkers met een theoretische netwerksnelheid over het gewone stroomnet van 1,3 Gbit/s.Elke stekker is tevens een draadloze hotspot met dual-band wave 2 mu-mimo draadloze snelheden van 300 Mbit/s in de 2,4 GHz-frequentie en 900 Mbit/s in de 5 GHz-frequentie, ofwel AC1200 gecombineerd.De adapters zijn direct gebruiksklaar en dus eenvoudig te installeren. Je kunt ze verder configureren met behulp van smartphone of tablet via de D-Link Wi-Fi app.Eén stekker sluit je aan op een bestaande router. De andere stekker breidt het draadloze signaal van die router dan elders in huis uit, daarbij gebruik makend van het elektriciteitsnet voor de communicatie met de router.Covr creëert, anders dan traditionele Wi-Fi extenders, één naadloos draadloos netwerk en verbindt je draadloze apparaat automatisch met het sterkste signaal, terwijl je door je huis loopt.Elke adapter heeft drie gigabit-ethernetpoorten zodat je ook bekabelde apparatuur kunt koppelen, zoals smart tv's of versterkers met internetfunctionaliteit.Alle technische details van de COVR-P2502 vind je op de website van D-Link.De D-Link COVR-P2502 startkit heeft een adviesprijs van € 229.Bron: www.diskidee.be