De nieuwe Router RT1900ac van Synology ondersteunt, zoals de naam al suggereert, IEEE 802.11ac-snelheden tot gecombineerd 1900 Mbit/s. De 3×3 MIMO-router ondersteunt snelheden tot 600 Mbit/s in de 2,4 GHz frequentieband (met 256-QAM) en tot 1300 Mbit/s in de 5 GHz frequentieband.

Het Synology Router Manager (SRM) besturingssysteem heeft een desktop-achtige interface die het beheer en de configuratie zo intuïtief mogelijk maakt. Synology lanceert ook een DS-router app voor Android en iOS waarmee je de router op afstand kunt controleren op je mobieltje of tablet.

De Router RT1900ac heeft vier Gigabit-Ethernet netwerkpoorten en drie draaibare lange-afstandsantennes die 'beamforming' ondersteunen (het actief richten van de draadloze verbinding naar verbonden apparaten).

Verder heeft de router een usb 3.0-poort en een SDXC-geheugenkaartsleuf. Je kunt hem ook als dlna-nas gebruiken door er een extern geheugen op aan te sluiten. De 1 GHz dual-core processor en 256 MB DDR3 RAM ondersteunen het streamen van full hd en 4K-media. De usb-poort aanvaardt ook een 3G/4G-usb modem.

De DNS-gebaseerde webfilter en functie voor ouderlijk toezicht baseren zich voor hun beveiliging op een uitgebreide database met ongepaste websites. Je kunt die met enkele muisklikken blokkeren. De vpn-server ondersteunt de protocollen pptp, openvpn en l2tp/ipsec voor maximaal vijf gelijktijdige verbindingen.

De Synology Router RT1900ac kost 157 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Router RT1900ac van Synology ondersteunt, zoals de naam al suggereert, IEEE 802.11ac-snelheden tot gecombineerd 1900 Mbit/s. De 3×3 MIMO-router ondersteunt snelheden tot 600 Mbit/s in de 2,4 GHz frequentieband (met 256-QAM) en tot 1300 Mbit/s in de 5 GHz frequentieband.Het Synology Router Manager (SRM) besturingssysteem heeft een desktop-achtige interface die het beheer en de configuratie zo intuïtief mogelijk maakt. Synology lanceert ook een DS-router app voor Android en iOS waarmee je de router op afstand kunt controleren op je mobieltje of tablet.De Router RT1900ac heeft vier Gigabit-Ethernet netwerkpoorten en drie draaibare lange-afstandsantennes die 'beamforming' ondersteunen (het actief richten van de draadloze verbinding naar verbonden apparaten).Verder heeft de router een usb 3.0-poort en een SDXC-geheugenkaartsleuf. Je kunt hem ook als dlna-nas gebruiken door er een extern geheugen op aan te sluiten. De 1 GHz dual-core processor en 256 MB DDR3 RAM ondersteunen het streamen van full hd en 4K-media. De usb-poort aanvaardt ook een 3G/4G-usb modem.De DNS-gebaseerde webfilter en functie voor ouderlijk toezicht baseren zich voor hun beveiliging op een uitgebreide database met ongepaste websites. Je kunt die met enkele muisklikken blokkeren. De vpn-server ondersteunt de protocollen pptp, openvpn en l2tp/ipsec voor maximaal vijf gelijktijdige verbindingen.De Synology Router RT1900ac kost 157 euro.Bron: www.diskidee.be