Synology lanceert de DiskStation DS411j, een NAS die je kan uitrusten met vier harde schijven om gegevens te delen en back-ups te maken.

De nieuwe Synology NAS-server is geschikt voor kleine kantoren en thuisgebruik. De DS411j draait op een 1,2 GHz processor en beschikt over 128 MB DDR2 geheugen, een Gigabit-netwerkpoort en twee usb-aansluitingen.

De DS411j ondersteunt de DLNA- en UPnP DMA-standaarden zodat het eenvoudig is om multimediabestanden op een tv of de stereo-installatie te bekijken of te beluisteren. De DS411j kan ook zelfstandig bestanden downloaden van of uploaden naar internet.

Je beheert het opslagapparaat met Synology's DiskStation Manager 3.0. Met Synology Data Replicator 3 maken Windows-gebruikers gemakkelijk een back-up van de data op hun desktop of laptop, terwijl Mac-gebruikers dit doen met Apple's Time Machine. Synology's Hybrid RAID-technologie helpt je bij het optimaliseren van de opslagcapaciteit en het instellen van veilige datareplicatie. De EZ-Internet Wizard helpt je stap-voor-stap bij het configureren van internettoegang.

Volledig uitgerust met vier harde schijven verbruikt de DS411j slechts 42,9 watt in bedrijf en 16 watt in slaapstand. Je kan het stroomverbruik verder terugbrengen door het apparaat volgens een klokschema automatisch in- en uit te laten schakelen.

De Synology DS411j heeft een adviesprijs van 265 euro (excl. BTW en zonder harde schijven).

Bron: www.diskidee.be

Synology lanceert de DiskStation DS411j, een NAS die je kan uitrusten met vier harde schijven om gegevens te delen en back-ups te maken. De nieuwe Synology NAS-server is geschikt voor kleine kantoren en thuisgebruik. De DS411j draait op een 1,2 GHz processor en beschikt over 128 MB DDR2 geheugen, een Gigabit-netwerkpoort en twee usb-aansluitingen. De DS411j ondersteunt de DLNA- en UPnP DMA-standaarden zodat het eenvoudig is om multimediabestanden op een tv of de stereo-installatie te bekijken of te beluisteren. De DS411j kan ook zelfstandig bestanden downloaden van of uploaden naar internet.Je beheert het opslagapparaat met Synology's DiskStation Manager 3.0. Met Synology Data Replicator 3 maken Windows-gebruikers gemakkelijk een back-up van de data op hun desktop of laptop, terwijl Mac-gebruikers dit doen met Apple's Time Machine. Synology's Hybrid RAID-technologie helpt je bij het optimaliseren van de opslagcapaciteit en het instellen van veilige datareplicatie. De EZ-Internet Wizard helpt je stap-voor-stap bij het configureren van internettoegang.Volledig uitgerust met vier harde schijven verbruikt de DS411j slechts 42,9 watt in bedrijf en 16 watt in slaapstand. Je kan het stroomverbruik verder terugbrengen door het apparaat volgens een klokschema automatisch in- en uit te laten schakelen. De Synology DS411j heeft een adviesprijs van 265 euro (excl. BTW en zonder harde schijven).Bron: www.diskidee.be