Het nieuwste model in Synology's DiskStation NAS-serie is uitgerust met twee schijfstations en bestaat in twee versies.

De Synology DiskStations DS212 en DS212+ zijn Network Attached Storage (NAS)-oplossingen bedoeld voor thuisgebruik of voor gebruik in een kleine KMO. De NAS kan worden uitgerust met twee harde schijven die kunnen worden verwisseld terwijl de NAS in werking is. De maximale capaciteit bedraagt 6 TB (2 x 3 TB).

Biede NAS'en bieden een leessnelheid van 109 MB/s en een schrijfsnelheid van 54 MB/s in een RA1D-1 configuratie. De DS212+ heeft een eSATA-poort voor een extra back-upmogelijkheid en is gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. De DS212 is geschikt voor thuisgebruik en voor bedrijven.

Beide NAS'en ondersteunen de snelle usb 3.0-standaard en hebben twee usb 3.0- en een usb 2.0-aansluiting. Ook zijn ze voorzien van een SD-geheugensleuf om bestanden van een SD-kaart direct op de NAS-server te zetten. Het ontwerp en de geluiddempende technieken van deze DiskStations zorgt ervoor dat ze slechts 19,8 dB(A) produceren. Ook zijn ze energiezuinig: ze verbruiken niet meer dan 19 watt wanneer ze operationeel zijn, en minder dan 8 watt in rust.

Beide modellen hebben DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2) als besturingssysteem met een intuïtieve gebruikersinterface. De Synology DiskStation DS212+ en DS212 hebben een adviesprijs van respectievelijk 245 euro (excl. BTW) en 210 euro (excl. BTW).

Born: www.diskidee.be

Het nieuwste model in Synology's DiskStation NAS-serie is uitgerust met twee schijfstations en bestaat in twee versies. De Synology DiskStations DS212 en DS212+ zijn Network Attached Storage (NAS)-oplossingen bedoeld voor thuisgebruik of voor gebruik in een kleine KMO. De NAS kan worden uitgerust met twee harde schijven die kunnen worden verwisseld terwijl de NAS in werking is. De maximale capaciteit bedraagt 6 TB (2 x 3 TB). Biede NAS'en bieden een leessnelheid van 109 MB/s en een schrijfsnelheid van 54 MB/s in een RA1D-1 configuratie. De DS212+ heeft een eSATA-poort voor een extra back-upmogelijkheid en is gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. De DS212 is geschikt voor thuisgebruik en voor bedrijven.Beide NAS'en ondersteunen de snelle usb 3.0-standaard en hebben twee usb 3.0- en een usb 2.0-aansluiting. Ook zijn ze voorzien van een SD-geheugensleuf om bestanden van een SD-kaart direct op de NAS-server te zetten. Het ontwerp en de geluiddempende technieken van deze DiskStations zorgt ervoor dat ze slechts 19,8 dB(A) produceren. Ook zijn ze energiezuinig: ze verbruiken niet meer dan 19 watt wanneer ze operationeel zijn, en minder dan 8 watt in rust. Beide modellen hebben DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2) als besturingssysteem met een intuïtieve gebruikersinterface. De Synology DiskStation DS212+ en DS212 hebben een adviesprijs van respectievelijk 245 euro (excl. BTW) en 210 euro (excl. BTW).Born: www.diskidee.be