De Mio Cyclo Serie navigatietoestellen zijn specifiek bedoeld voor de recreatieve en sportieve fietser.

Mio lanceert in de Cyclo Serie de Cyclo 300 en Cyclo 305. Deze draagbare navigatiesystemen bieden fietsers hulp tijdens hun fietstochten. Beide toestellen hebben dezelfde functies, maar de Cyclo 305 heeft als extra uitrusting een draadloze hartslagmonitor en een cadans- en wielsensor. Hierdoor richt de Mio Cyclo 305 zich tot de sportieve fietser en mountainbiker.

Zowel de Cyclo 300 als de Cyclo 305 hebben een robuuste en waterdichte behuizing. De fietsnavigatiesystemen zijn uitgerust met een 3-inch aanraakscherm met anti-schittering. Ze hebben ook een Surprise Me-functie. Hiermee stelt de Mio Cyclo een verrassende fietsroute samen, gebaseerd op de tijd en afstand die je ingeeft. Op de Mio Cyclo systemen zijn Open Street Map en TeleAtlas kaarten al geïnstalleerd. Ze hebben ook een autonavigatiefunctie om je naar het startpunt van de fietsroute te begeleiden.

Als fietsnavigatiesystemen meten de Cyclo systmemen onder meer tijd, snelheid, afstand, hoogte en het aantal calorieën die je verbrandt. Je kan deze gegevens bewaren en desgewenst ook delen met de Mio Share desktop software. De Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305 zijn verkrijgbaar vanaf april 2012 voor de volgende adviesprijzen:

- Mio Cyclo 300 met regionale kaarten 299,99 euro

- Mio Cyclo 300 met West-Europese kaarten 349,99 euro

- Mio Cyclo 305 met West-Europese kaarten 399,99 euro

Bron: www.diskidee.be

De Mio Cyclo Serie navigatietoestellen zijn specifiek bedoeld voor de recreatieve en sportieve fietser. Mio lanceert in de Cyclo Serie de Cyclo 300 en Cyclo 305. Deze draagbare navigatiesystemen bieden fietsers hulp tijdens hun fietstochten. Beide toestellen hebben dezelfde functies, maar de Cyclo 305 heeft als extra uitrusting een draadloze hartslagmonitor en een cadans- en wielsensor. Hierdoor richt de Mio Cyclo 305 zich tot de sportieve fietser en mountainbiker. Zowel de Cyclo 300 als de Cyclo 305 hebben een robuuste en waterdichte behuizing. De fietsnavigatiesystemen zijn uitgerust met een 3-inch aanraakscherm met anti-schittering. Ze hebben ook een Surprise Me-functie. Hiermee stelt de Mio Cyclo een verrassende fietsroute samen, gebaseerd op de tijd en afstand die je ingeeft. Op de Mio Cyclo systemen zijn Open Street Map en TeleAtlas kaarten al geïnstalleerd. Ze hebben ook een autonavigatiefunctie om je naar het startpunt van de fietsroute te begeleiden. Als fietsnavigatiesystemen meten de Cyclo systmemen onder meer tijd, snelheid, afstand, hoogte en het aantal calorieën die je verbrandt. Je kan deze gegevens bewaren en desgewenst ook delen met de Mio Share desktop software. De Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305 zijn verkrijgbaar vanaf april 2012 voor de volgende adviesprijzen: - Mio Cyclo 300 met regionale kaarten 299,99 euro - Mio Cyclo 300 met West-Europese kaarten 349,99 euro - Mio Cyclo 305 met West-Europese kaarten 399,99 euro Bron: www.diskidee.be