De TomTom Go 520, 620, 5200 en 6200 draagbare satellietnavigatiesystemen kun je snel en eenvoudig draadloos updaten dankzij ingebouwde wifi. Verkeersinformatie, kaarten en flitsermeldingen van TomTom zijn levenslang gratis.

De routebegeleiders zijn compatibel met personal assistants zoals Siri van Apple, Google Now en Cortana van Microsoft. Je kunt een zoekopdracht inspreken of handsfree telefoongesprekken aannemen via een spraakopdracht. De TomTom Go kan ook binnengekomen sms-berichten voorlezen.

Dankzij hun krachtige quadcore-processoren en de TomTom-software bevatten deze navigatiesystemen ook een zekere mate van intelligentie. Ze zijn in staat je rijgedrag aan te leren en bijvoorbeeld automatisch je bestemming te voorspellen zodat je kunt instappen en wegrijden zonder de navigator te programmeren. Voorwaarde voor dit laatste is wel dat je op je smartphone de TomTom App Mydrive gebruikt om je routes te plannen en te bewaren. De TomTom Go synchroniseert informatie automatisch met MyDrive.

Druk verkeer wordt indien mogelijk automatisch omzeild. Als je toch een verkeersopstopping of flitser nadert, geeft de TomTom GO een geluidswaarschuwing zodat je op tijd vaart kunt minderen.

De nieuwe navigatiesystemen hebben 16 GB intern geheugen dat je via een microSD-kaart met maximaal 32 GB kunt uitbreiden. De ingebouwde batterij gaat tot een uur mee. Een actieve magnetische houder voor op de voorruit of op het dashboard wordt meegeleverd. Die laat toe om het systeem met één hand en één tel te plaatsen en te verwijderen.

De systemen verschillen vooral inzake schermdiagonaal. Het topmodel Go 6200 heeft een 154 ppi 6-inch (16 cm) scherm. De Go 5200 heeft een 109 ppi 5-inch (13 cm) scherm. Deze beide autonavigatiesystemen hebben sim-kaarten die voor live updates instaan.

De goedkopere modellen Go 520 (5 inch) en Go 620 (6 inch) moet je met een smartphone verbinden voor live meldingen van verkeersopstoppingen en flitsers.

De nieuwe systemen liggen vanaf oktober in de winkels. Je betaalt 229,95 euro voor de GO 520, 279,95 euro voor de GO 620, 329,95 euro voor de GO 5200 en 379,95 euro voor de GO 6200.

Bron: www.diskidee.be

De TomTom Go 520, 620, 5200 en 6200 draagbare satellietnavigatiesystemen kun je snel en eenvoudig draadloos updaten dankzij ingebouwde wifi. Verkeersinformatie, kaarten en flitsermeldingen van TomTom zijn levenslang gratis.De routebegeleiders zijn compatibel met personal assistants zoals Siri van Apple, Google Now en Cortana van Microsoft. Je kunt een zoekopdracht inspreken of handsfree telefoongesprekken aannemen via een spraakopdracht. De TomTom Go kan ook binnengekomen sms-berichten voorlezen.Dankzij hun krachtige quadcore-processoren en de TomTom-software bevatten deze navigatiesystemen ook een zekere mate van intelligentie. Ze zijn in staat je rijgedrag aan te leren en bijvoorbeeld automatisch je bestemming te voorspellen zodat je kunt instappen en wegrijden zonder de navigator te programmeren. Voorwaarde voor dit laatste is wel dat je op je smartphone de TomTom App Mydrive gebruikt om je routes te plannen en te bewaren. De TomTom Go synchroniseert informatie automatisch met MyDrive.Druk verkeer wordt indien mogelijk automatisch omzeild. Als je toch een verkeersopstopping of flitser nadert, geeft de TomTom GO een geluidswaarschuwing zodat je op tijd vaart kunt minderen.De nieuwe navigatiesystemen hebben 16 GB intern geheugen dat je via een microSD-kaart met maximaal 32 GB kunt uitbreiden. De ingebouwde batterij gaat tot een uur mee. Een actieve magnetische houder voor op de voorruit of op het dashboard wordt meegeleverd. Die laat toe om het systeem met één hand en één tel te plaatsen en te verwijderen.De systemen verschillen vooral inzake schermdiagonaal. Het topmodel Go 6200 heeft een 154 ppi 6-inch (16 cm) scherm. De Go 5200 heeft een 109 ppi 5-inch (13 cm) scherm. Deze beide autonavigatiesystemen hebben sim-kaarten die voor live updates instaan.De goedkopere modellen Go 520 (5 inch) en Go 620 (6 inch) moet je met een smartphone verbinden voor live meldingen van verkeersopstoppingen en flitsers.De nieuwe systemen liggen vanaf oktober in de winkels. Je betaalt 229,95 euro voor de GO 520, 279,95 euro voor de GO 620, 329,95 euro voor de GO 5200 en 379,95 euro voor de GO 6200.Bron: www.diskidee.be