De nieuwe VIA 52 en 62 draagbare navigatiesystemen van TomTom bieden smartphoneconnectiviteit. Ze maken gebruik van de dataverbinding van de smartphone om in real time verkeersinfo, updates voor flitsers en MyDrive-content te leveren.

Beide navigatiesystemen functioneren ook als handsfree-kit via bluetooth. Daardoor kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren zonder dat ze hun smartphone uit hun broekzak of tas moeten halen.

De twee navigatiesystemen beschikken over Lifetime Maps en Lifetime Traffic zonder extra bijkomende kosten. Ze bieden ook drie maanden lang flitserwaarschuwingen. Daarna is het wel nodig om een abonnement af te sluiten.

De TomTom VIA toestellen ondersteunen ook TomTom MyDrive waarmee gebruikers een route kunnen plannen, vertraging op de route kunnen checken en de bestemming naar het navigatiesysteem kunnen sturen. Dit gratis platform is beschikbaar via de browser op elke pc met internetaansluiting en met een mobiele app voor smartphone en tablet.

De TomTom VIA 52 is uitgerust met een 5-inch (13 cm) touchscherm en heeft een adviesprijs van 179,95 euro. De TomTom VIA 62 met 6-inch (15 cm) touchscherm heeft een adviesprijs van 199,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe VIA 52 en 62 draagbare navigatiesystemen van TomTom bieden smartphoneconnectiviteit. Ze maken gebruik van de dataverbinding van de smartphone om in real time verkeersinfo, updates voor flitsers en MyDrive-content te leveren.Beide navigatiesystemen functioneren ook als handsfree-kit via bluetooth. Daardoor kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren zonder dat ze hun smartphone uit hun broekzak of tas moeten halen.De twee navigatiesystemen beschikken over Lifetime Maps en Lifetime Traffic zonder extra bijkomende kosten. Ze bieden ook drie maanden lang flitserwaarschuwingen. Daarna is het wel nodig om een abonnement af te sluiten.De TomTom VIA toestellen ondersteunen ook TomTom MyDrive waarmee gebruikers een route kunnen plannen, vertraging op de route kunnen checken en de bestemming naar het navigatiesysteem kunnen sturen. Dit gratis platform is beschikbaar via de browser op elke pc met internetaansluiting en met een mobiele app voor smartphone en tablet.De TomTom VIA 52 is uitgerust met een 5-inch (13 cm) touchscherm en heeft een adviesprijs van 179,95 euro. De TomTom VIA 62 met 6-inch (15 cm) touchscherm heeft een adviesprijs van 199,95 euro.Bron: www.diskidee.be