In de Moov serie navigatiesystemen introduceert Mio twee modellen met respectievelijk een 4,3- en 5-inch breedbeeldscherm.

Zowel de Moov M410 met 4,3-inch breedbeeldscherm als de Moov M610 met 5-inch breedbeeldscherm bieden alle standaard toepassingen, waaronder 3D-knooppuntweergave en rijstrookaanwijzingen, maximum snelheidindicatie, tunnelsimulatie en gesproken straatnamen (tekst-naar-spraak). Mio biedt ook voorgeïnstalleerde flitslocaties als een gratis proefperiode van drie maanden.

Het QuickStart menu biedt snelle toegang tot essentiële functies. Met Mio's QuickSpell toetsenbord krijg je tijdens het tikken automatisch suggesties bij het ingeven van bestemming of locatie. Naast de laatste kaartupdates biedt Mio tevens een oplossing voor het maken van een korte zakelijke trip, weekendje weg of vakantie met de auto. Je kan immers buitenlandse kaarten huren: huurkaarten voor drie dagen kosten 7,50 euro, voor zeven dagen 15 euro en voor dertig dagen 20 euro.

Beide navigatiesystemen zijn uitgerust met de IQ Routes toepassing die rekening houdt met verkeersopstoppingen tijdens spitsuren uit het verleden zodat je deze wegen kan vermijden. IQ Routes stelt de meest optimale route voor rekening houdend met ervaringen van miljoenen weggebruikers uit het verleden. De LearnMe toepassing zorgt ervoor dat het navigatietoestel de rijstijl en voorkeuren van de bestuurder "onthoudt" en daar rekening mee houdt in de planning van de routes en de aankomsttijd.

De Mio Moov M410 en M610 zijn vanaf eind oktober 2011 verkrijgbaar. De Moov M410 heeft een adviesprijs van 79,99 euro. De Mio Moov M610 heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

In de Moov serie navigatiesystemen introduceert Mio twee modellen met respectievelijk een 4,3- en 5-inch breedbeeldscherm. Zowel de Moov M410 met 4,3-inch breedbeeldscherm als de Moov M610 met 5-inch breedbeeldscherm bieden alle standaard toepassingen, waaronder 3D-knooppuntweergave en rijstrookaanwijzingen, maximum snelheidindicatie, tunnelsimulatie en gesproken straatnamen (tekst-naar-spraak). Mio biedt ook voorgeïnstalleerde flitslocaties als een gratis proefperiode van drie maanden. Het QuickStart menu biedt snelle toegang tot essentiële functies. Met Mio's QuickSpell toetsenbord krijg je tijdens het tikken automatisch suggesties bij het ingeven van bestemming of locatie. Naast de laatste kaartupdates biedt Mio tevens een oplossing voor het maken van een korte zakelijke trip, weekendje weg of vakantie met de auto. Je kan immers buitenlandse kaarten huren: huurkaarten voor drie dagen kosten 7,50 euro, voor zeven dagen 15 euro en voor dertig dagen 20 euro.Beide navigatiesystemen zijn uitgerust met de IQ Routes toepassing die rekening houdt met verkeersopstoppingen tijdens spitsuren uit het verleden zodat je deze wegen kan vermijden. IQ Routes stelt de meest optimale route voor rekening houdend met ervaringen van miljoenen weggebruikers uit het verleden. De LearnMe toepassing zorgt ervoor dat het navigatietoestel de rijstijl en voorkeuren van de bestuurder "onthoudt" en daar rekening mee houdt in de planning van de routes en de aankomsttijd. De Mio Moov M410 en M610 zijn vanaf eind oktober 2011 verkrijgbaar. De Moov M410 heeft een adviesprijs van 79,99 euro. De Mio Moov M610 heeft een adviesprijs van 99,99 euro.Bron: www.diskidee.be