De nieuwe TomTom GO LIVE 800 systemen worden geleverd met 1 jaar gratis LIVE Services, inclusief de HD Traffic-dienst.

TomTom kondigt twee navigatiesystemen aan in de GO LIVE 800-series. De TomTom GO LIVE 820 heeft een 4,3-inch touchscherm, terwijl de GO LIVE 825 is uitgerust met een 5-inch touchscherm. De LIVE Services zijn 1 jaar lang gratis inbegrepen bij de de TomTom GO LIVE 800 systemen. Door middel van de HD Traffic dienst van TomTom krijg je elke twee minuten nauwkeurige verkeersinformatie met gedetailleerde verkeersmeldingen over de duur en oorzaak van vertragingen, reis- en aankomsttijden en alternatieve routes.

De LIVE Services bieden ook de Flitser dienst met waarschuwingen voor mobiele en vaste flitscamera's en de Local Search dienst waarmee de systemen winkels en bedrijven in de buurt kunnen lokaliseren. QuickGPSfix helpt je snel te starten met navigeren en met TomTomWeer krijg je lokale weersvoorspellingen. Beide GO LIVE systemen bieden ook steminvoer en handenvrij bellen via Bluetooth.

De TomTom GO LIVE 820 Europa kost 229,95 euro. De TomTom GO LIVE 825 Europa kost 249,95 euro. De TomTom GO LIVE 800-serie is vanaf begin juli beschikbaar.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe TomTom GO LIVE 800 systemen worden geleverd met 1 jaar gratis LIVE Services, inclusief de HD Traffic-dienst. TomTom kondigt twee navigatiesystemen aan in de GO LIVE 800-series. De TomTom GO LIVE 820 heeft een 4,3-inch touchscherm, terwijl de GO LIVE 825 is uitgerust met een 5-inch touchscherm. De LIVE Services zijn 1 jaar lang gratis inbegrepen bij de de TomTom GO LIVE 800 systemen. Door middel van de HD Traffic dienst van TomTom krijg je elke twee minuten nauwkeurige verkeersinformatie met gedetailleerde verkeersmeldingen over de duur en oorzaak van vertragingen, reis- en aankomsttijden en alternatieve routes. De LIVE Services bieden ook de Flitser dienst met waarschuwingen voor mobiele en vaste flitscamera's en de Local Search dienst waarmee de systemen winkels en bedrijven in de buurt kunnen lokaliseren. QuickGPSfix helpt je snel te starten met navigeren en met TomTomWeer krijg je lokale weersvoorspellingen. Beide GO LIVE systemen bieden ook steminvoer en handenvrij bellen via Bluetooth. De TomTom GO LIVE 820 Europa kost 229,95 euro. De TomTom GO LIVE 825 Europa kost 249,95 euro. De TomTom GO LIVE 800-serie is vanaf begin juli beschikbaar.Bron: www.diskidee.be