Nero blaast 15 kaarsjes uit en viert dat met de introductie van Nero Multimedia Suite 10, die drie producten voor het beheren en branden van video's en het maken van back-ups verenigt.

Nero Multimedia Suite 10 verenigt drie verbeterde stand-alone producten in één krachtige softwaresuite. Met Nero Vision Xtra kan je mediabestanden beheren en aan geavanceerde videobewerking doen. Het combineert twee toepassingen: Nero MediaHub en Nero Vision. Nero MediaHub vormt de basis voor het afspelen, beheren en eenvoudig bewerken van multimediabestanden. Nero Vision biedt videobewerkingstools en authoring tools voor films in standaard en hoge definitie. Nero MediaHub en Nero Vision werken ook naadloos samen.
De tweede applicatie is Nero Burning ROM, die dient voor het branden en kopiëren van cd's, dvd's en Blu-ray schijven. Het ondersteunt de SecurDisc 2.0 technologie die een langere levensduur en grotere betrouwbaarheid van de gebrande content garandeert. De technologie ondersteunt nu ook Blu-ray schijven. Met Nero BackItUp & Burn ten slotte kan je gegevens back-uppen, synchroniseren en herstellen.De Nero Multimedia Suite 10 heeft een adviesprijs van 79,99 euro. De afzonderlijke producten zijn enkel te koop op www.nero.com voor de volgende prijzen: Nero Vision Xtra 59,99 euro, Nero Burning ROM 49,99 euro en Nero BackItUp & Burn 39,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Nero blaast 15 kaarsjes uit en viert dat met de introductie van Nero Multimedia Suite 10, die drie producten voor het beheren en branden van video's en het maken van back-ups verenigt.Nero Multimedia Suite 10 verenigt drie verbeterde stand-alone producten in één krachtige softwaresuite. Met Nero Vision Xtra kan je mediabestanden beheren en aan geavanceerde videobewerking doen. Het combineert twee toepassingen: Nero MediaHub en Nero Vision. Nero MediaHub vormt de basis voor het afspelen, beheren en eenvoudig bewerken van multimediabestanden. Nero Vision biedt videobewerkingstools en authoring tools voor films in standaard en hoge definitie. Nero MediaHub en Nero Vision werken ook naadloos samen. De tweede applicatie is Nero Burning ROM, die dient voor het branden en kopiëren van cd's, dvd's en Blu-ray schijven. Het ondersteunt de SecurDisc 2.0 technologie die een langere levensduur en grotere betrouwbaarheid van de gebrande content garandeert. De technologie ondersteunt nu ook Blu-ray schijven. Met Nero BackItUp & Burn ten slotte kan je gegevens back-uppen, synchroniseren en herstellen.De Nero Multimedia Suite 10 heeft een adviesprijs van 79,99 euro. De afzonderlijke producten zijn enkel te koop op www.nero.com voor de volgende prijzen: Nero Vision Xtra 59,99 euro, Nero Burning ROM 49,99 euro en Nero BackItUp & Burn 39,99 euro.Bron: www.diskidee.be