De nieuwe Packard Bell dot a is een 11,6-inch netbook die gebruikmaakt van de laatste generatie AMD processoren.

De nieuwste AMD-technologie maakt het bouwen van slanke netbooks mogelijk. De dot a is 25 mm dik en weegt 1,35 kg. Packard Bell levert de netbook met naar keuze de AMD Athlon Neo Dual-Core Mobiele Processor K325, de AMD Athlon Neo Single-Core Mobiele Processor K125 of de AMD V serie Single-Core V105 met ATI Mobility Radeon HD 4225 Graphics. De harde schijf heeft een capaciteit tot 640 GB en de netbook heeft 4 GB RAM geheugen.

Packard Bell rustte de dot a verder uit met een full-size toetsenbord, een multi-gesture touchpad, een multi-card lezer, een 1,3 megapixel webcam en een HDMI-aansluiting. Besturingssysteem is Microsoft Windows 7 en Packard Bell levert Adobe Photoshop Elements 8 bij deze netbook. Grafisch moet de dot a in staat zijn om aan fotobewerking te doen. De 6 cellenbatterij is volgens Packard Bell in staat om een autonomie van zeven uur te garanderen op één lading.

De Packard Bell dot a is vanaf eind juli beschikbaar voor een adviesprijs vanaf 399 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Packard Bell dot a is een 11,6-inch netbook die gebruikmaakt van de laatste generatie AMD processoren. De nieuwste AMD-technologie maakt het bouwen van slanke netbooks mogelijk. De dot a is 25 mm dik en weegt 1,35 kg. Packard Bell levert de netbook met naar keuze de AMD Athlon Neo Dual-Core Mobiele Processor K325, de AMD Athlon Neo Single-Core Mobiele Processor K125 of de AMD V serie Single-Core V105 met ATI Mobility Radeon HD 4225 Graphics. De harde schijf heeft een capaciteit tot 640 GB en de netbook heeft 4 GB RAM geheugen. Packard Bell rustte de dot a verder uit met een full-size toetsenbord, een multi-gesture touchpad, een multi-card lezer, een 1,3 megapixel webcam en een HDMI-aansluiting. Besturingssysteem is Microsoft Windows 7 en Packard Bell levert Adobe Photoshop Elements 8 bij deze netbook. Grafisch moet de dot a in staat zijn om aan fotobewerking te doen. De 6 cellenbatterij is volgens Packard Bell in staat om een autonomie van zeven uur te garanderen op één lading. De Packard Bell dot a is vanaf eind juli beschikbaar voor een adviesprijs vanaf 399 euro. Bron: www.diskidee.be