Pioneer brengt een nieuw navigatiesysteem op de markt dat bedoeld is voor gebruikers die het gps-systeem af en toe willen meenemen in een tweede voertuig, zoals een camper of een bestelwagen.

De NavGate AVIC-F500BT bestaat uit twee delen: achter het dashboard wordt het systeem ingebouwd en met de audio-installatie van de auto verbonden, het scherm is de losse component die op de houder kan worden geklikt. De nieuwe NavGate heeft een 5,8-inch LCD-scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. De Europese navigatiesoftware biedt standaard TMC-verkeersinformatie en ook audio- en videomogelijkheden. Zo kan je de AVIC-F500BT ook gebruiken als entertainmentsysteem door gebruik te maken van SD-geheugenkaartjes voor het opslaan van muziek en film. Ook een AV-ingang, een USB- en iPod-video-aansluiting behoren tot de uitrusting.

Met optionele verloopstekkers kan de Pioneer NavGate "plug & play" geïntegreerd worden met af-fabriek audiosystemen. De navigatie-instructies komen dan niet uit het kleine luidsprekertje van het GPS-systeem, maar via de luidsprekers van de auto. De ingebouwde Parrot car-kit maakt een handenvrije Bluetooth car-kit van je NavGate. Er is ook een ingang voorzien voor een achteruitrijcamera om het parkeren makkelijker te maken. De Pioneer NavGate AVIC-F500BT heeft een adviesprijs van € 699.

Bron: www.diskidee.be

Pioneer brengt een nieuw navigatiesysteem op de markt dat bedoeld is voor gebruikers die het gps-systeem af en toe willen meenemen in een tweede voertuig, zoals een camper of een bestelwagen. De NavGate AVIC-F500BT bestaat uit twee delen: achter het dashboard wordt het systeem ingebouwd en met de audio-installatie van de auto verbonden, het scherm is de losse component die op de houder kan worden geklikt. De nieuwe NavGate heeft een 5,8-inch LCD-scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. De Europese navigatiesoftware biedt standaard TMC-verkeersinformatie en ook audio- en videomogelijkheden. Zo kan je de AVIC-F500BT ook gebruiken als entertainmentsysteem door gebruik te maken van SD-geheugenkaartjes voor het opslaan van muziek en film. Ook een AV-ingang, een USB- en iPod-video-aansluiting behoren tot de uitrusting. Met optionele verloopstekkers kan de Pioneer NavGate "plug & play" geïntegreerd worden met af-fabriek audiosystemen. De navigatie-instructies komen dan niet uit het kleine luidsprekertje van het GPS-systeem, maar via de luidsprekers van de auto. De ingebouwde Parrot car-kit maakt een handenvrije Bluetooth car-kit van je NavGate. Er is ook een ingang voorzien voor een achteruitrijcamera om het parkeren makkelijker te maken. De Pioneer NavGate AVIC-F500BT heeft een adviesprijs van € 699. Bron: www.diskidee.be