Harman Kardons nieuwe lijn koptelefoons bestaat uit de NI en AE in-ear modellen, het op het oor gedragen model CL en de over het oor gedragen Bluetooth hoofdtelefoon BT. In augustus 2012 volgt nog een noise-cancelling model voor op het oor waarvan de naam en specificaties niet werden meegedeeld.

Het ontwerp van beide in-ear modellen zorgt voor passieve onderdrukking van omgevingsgeluid. Het in-ear model NI biedt lichte oortjes in een rechthoekige zwarte behuizing met de vorm van de achterkant van een iPhone. Ze zijn uitgerust met 9 mm drivers. Drie siliconen hoesjes met verschillende afmetingen bieden een comfortabele pasvorm en geluidsisolatie. De NI koptelefoon heeft ook een afstandsbediening met drie knoppen met een ingebouwde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken.

De Harman Kardon AE in-ear hoofdtelefoon zijn oortjes met een zilverkleurige aluminium behuizing. Ook deze oortjes hebben 9 mm drivers. Ze zijn geoptimaliseerd om samen met de metalen behuizing extra basrespons te leveren. De AE hoofdtelefoon heeft tevens een afstandsbediening met drie knoppen met een ingebouwde microfoon. De AE oortjes worden geleverd met siliconen hoesjes in drie formaten waaronder Comply-hulzen van vervormbaar schuim.

De twee modellen voor op/over het oor hebben een lichtgewicht stalen buitenband en een lederen binnenband. De oorkussens zijn bevestigd door magneten zodat ze afneembaar zijn om ze schoon te maken of te vervangen. Beide hoofdtelefoons hebben 40 mm drivers en een snoer dat losgekoppeld kan worden. Ook kunnen deze hoofdtelefoons plat opgevouwen worden en levert Harman Kardon ze met met een luxe draagtas.

De Harman Kardon CL is het op het oor gedragen model. De hoofdtelefoon heeft metalen scharnieren, een metalen afwerking en rechthoekige oorkleppen die het ontwerp van de iPhone weerspiegelen.Het ontwerp van de 40 mm drivers zorgt ervoor dat er een luchtstroom wordt gecreëerd die de lage frequenties (bas) beter verlengt dan andere modellen in hun klasse, aldus Harman Kardon.

De Harman Kardon BT is het duurste model uit de nieuwe lijn. Deze over het oor gedragen hoofdtelefoon kan je zowel draadloos via een Bluetooh-verbinding gebruiken als bedraad met de hoofdtelefoonkabel. De BT heeft ingebouwde afspeelknoppen langs de zijkant van één oorklep voor de bediening. De hoofdtelefoon heeft een geïntegreerde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken. Je laadt de BT op via de meegeleverde USB-kabel. De batterij zou tot 12 uur meegaan.

De Harman Kardon hoofdtelefoons hebben de volgende adviesprijzen: NI 99,95 euro, AE 149,95 euro, CL 199 euro en BT 249 euro.

Bron: www.diskidee.be

Harman Kardons nieuwe lijn koptelefoons bestaat uit de NI en AE in-ear modellen, het op het oor gedragen model CL en de over het oor gedragen Bluetooth hoofdtelefoon BT. In augustus 2012 volgt nog een noise-cancelling model voor op het oor waarvan de naam en specificaties niet werden meegedeeld. Het ontwerp van beide in-ear modellen zorgt voor passieve onderdrukking van omgevingsgeluid. Het in-ear model NI biedt lichte oortjes in een rechthoekige zwarte behuizing met de vorm van de achterkant van een iPhone. Ze zijn uitgerust met 9 mm drivers. Drie siliconen hoesjes met verschillende afmetingen bieden een comfortabele pasvorm en geluidsisolatie. De NI koptelefoon heeft ook een afstandsbediening met drie knoppen met een ingebouwde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken. De Harman Kardon AE in-ear hoofdtelefoon zijn oortjes met een zilverkleurige aluminium behuizing. Ook deze oortjes hebben 9 mm drivers. Ze zijn geoptimaliseerd om samen met de metalen behuizing extra basrespons te leveren. De AE hoofdtelefoon heeft tevens een afstandsbediening met drie knoppen met een ingebouwde microfoon. De AE oortjes worden geleverd met siliconen hoesjes in drie formaten waaronder Comply-hulzen van vervormbaar schuim. De twee modellen voor op/over het oor hebben een lichtgewicht stalen buitenband en een lederen binnenband. De oorkussens zijn bevestigd door magneten zodat ze afneembaar zijn om ze schoon te maken of te vervangen. Beide hoofdtelefoons hebben 40 mm drivers en een snoer dat losgekoppeld kan worden. Ook kunnen deze hoofdtelefoons plat opgevouwen worden en levert Harman Kardon ze met met een luxe draagtas. De Harman Kardon CL is het op het oor gedragen model. De hoofdtelefoon heeft metalen scharnieren, een metalen afwerking en rechthoekige oorkleppen die het ontwerp van de iPhone weerspiegelen.Het ontwerp van de 40 mm drivers zorgt ervoor dat er een luchtstroom wordt gecreëerd die de lage frequenties (bas) beter verlengt dan andere modellen in hun klasse, aldus Harman Kardon. De Harman Kardon BT is het duurste model uit de nieuwe lijn. Deze over het oor gedragen hoofdtelefoon kan je zowel draadloos via een Bluetooh-verbinding gebruiken als bedraad met de hoofdtelefoonkabel. De BT heeft ingebouwde afspeelknoppen langs de zijkant van één oorklep voor de bediening. De hoofdtelefoon heeft een geïntegreerde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken. Je laadt de BT op via de meegeleverde USB-kabel. De batterij zou tot 12 uur meegaan. De Harman Kardon hoofdtelefoons hebben de volgende adviesprijzen: NI 99,95 euro, AE 149,95 euro, CL 199 euro en BT 249 euro.Bron: www.diskidee.be