Onder de nieuwe merknaam TASKalfa brengt Kyocera Mita vier kleurenmultifunctionals op de markt die gebruikmaken van een nieuw ontwikkelde toner.

Niet alleen lanceert Kyocera Mita de de nieuwe serie multifunctionals onder een nieuwe naam, de toestellen kregen ook een gloednieuw design. Het TASKalfa gamma heeft een ontwerp in antraciet en zilver. De print-, scan-, fax- en kopieeroplossingen zijn ook uitgerust met een aanraakgevoelig kleurenscherm van 8,5 inch. De TASKalfa serie bestaat uit vier A3 kleurenmultifunctionals: de TASKalfa 250ci, TASKalfa 300ci, TASKalfa 400ci en TASKalfa 500ci. De TASKalfa 250ci print 25 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en kleur, de TASKalfa 300ci en 400ci bieden een snelheid van respectievelijk 30 ppm en 40 ppm voor zowel zwart-wit als kleur. De TASKalfa 500ci tot slot print 50 ppm in zwart-wit en 40 ppm in kleur. De nieuw ontwikkelde toner verlaagt volgens de fabrikant het tonerverbruik en de energiekosten door een lagere fixeertemperatuur. De TASKalfa MFP's bieden ook een brede waaier aan beveiligingsmogelijkheden, zoals netwerkauthentificatie. De nieuwe Kyocera Mita TASKalfa A3 kleurenmultifunctionals zijn reeds beschikbaar.

Bron: www.diskidee.be

Onder de nieuwe merknaam TASKalfa brengt Kyocera Mita vier kleurenmultifunctionals op de markt die gebruikmaken van een nieuw ontwikkelde toner. Niet alleen lanceert Kyocera Mita de de nieuwe serie multifunctionals onder een nieuwe naam, de toestellen kregen ook een gloednieuw design. Het TASKalfa gamma heeft een ontwerp in antraciet en zilver. De print-, scan-, fax- en kopieeroplossingen zijn ook uitgerust met een aanraakgevoelig kleurenscherm van 8,5 inch. De TASKalfa serie bestaat uit vier A3 kleurenmultifunctionals: de TASKalfa 250ci, TASKalfa 300ci, TASKalfa 400ci en TASKalfa 500ci. De TASKalfa 250ci print 25 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en kleur, de TASKalfa 300ci en 400ci bieden een snelheid van respectievelijk 30 ppm en 40 ppm voor zowel zwart-wit als kleur. De TASKalfa 500ci tot slot print 50 ppm in zwart-wit en 40 ppm in kleur. De nieuw ontwikkelde toner verlaagt volgens de fabrikant het tonerverbruik en de energiekosten door een lagere fixeertemperatuur. De TASKalfa MFP's bieden ook een brede waaier aan beveiligingsmogelijkheden, zoals netwerkauthentificatie. De nieuwe Kyocera Mita TASKalfa A3 kleurenmultifunctionals zijn reeds beschikbaar. Bron: www.diskidee.be