Niet alleen ondersteunt de nieuwe multispeler van LG Electronics de twee High Definition formaten, hij is ook uitgerust met BD-Java en HDi interactiviteit.

LG introduceerde in april 2007 de BH100, de eerste multispeler die met de twee high definition-formaten Blu-ray en HD DVD overweg kon. Nu introduceert LG met de Super Blu Player de opvolger (model BH200). Niet alleen ondersteunt de nieuwe multispeler Blu-ray en HD DVD, hij is ook uitgerust met BD-Java en HDi interactiviteit. Deze functionaliteit en opties zoals picture-in-picture maken het mogelijk om storyboards, making off-video's en commentaar van de regisseur te bekijken terwijl de film speelt. Ook informatie opvragen tijdens het bekijken van films is mogelijk en via de netwerkverbinding kan zelfs aanvullende inhoud worden opgevraagd. De LG BH200 dvd-speler biedt beeldkwaliteit tot 1080p met 24, 30 en 60 beelden per seconde en ondersteunt verschillende audio- en videoformaten, waaronder MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS en DTS-HD audio. De nieuwe Super Blu Player biedt ook meerdere aansluitingen, waaronder een HDMI 1.3 uitgang, component/composite video-uitgangen, digitale optische en analoge audio-uitgangen en een LAN Ethernet-poort voor verbinding met een netwerk. De speler beschikt ook over QDEO-videoverwerking om dvd's te bekijken in 1080p-beeldkwaliteit met verbeterde ruisvermindering en consistente kleurprecisie. Wie over LG appartuur met SimpLink beschikt, kan de Super Blu Player met deze toestellen integreren. De LG Super Blu Player BH200 is beschikbaar vanaf midden februari voor een adviesprijs van 799 euro.

Bron: www.diskidee.be

Niet alleen ondersteunt de nieuwe multispeler van LG Electronics de twee High Definition formaten, hij is ook uitgerust met BD-Java en HDi interactiviteit. LG introduceerde in april 2007 de BH100, de eerste multispeler die met de twee high definition-formaten Blu-ray en HD DVD overweg kon. Nu introduceert LG met de Super Blu Player de opvolger (model BH200). Niet alleen ondersteunt de nieuwe multispeler Blu-ray en HD DVD, hij is ook uitgerust met BD-Java en HDi interactiviteit. Deze functionaliteit en opties zoals picture-in-picture maken het mogelijk om storyboards, making off-video's en commentaar van de regisseur te bekijken terwijl de film speelt. Ook informatie opvragen tijdens het bekijken van films is mogelijk en via de netwerkverbinding kan zelfs aanvullende inhoud worden opgevraagd. De LG BH200 dvd-speler biedt beeldkwaliteit tot 1080p met 24, 30 en 60 beelden per seconde en ondersteunt verschillende audio- en videoformaten, waaronder MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS en DTS-HD audio. De nieuwe Super Blu Player biedt ook meerdere aansluitingen, waaronder een HDMI 1.3 uitgang, component/composite video-uitgangen, digitale optische en analoge audio-uitgangen en een LAN Ethernet-poort voor verbinding met een netwerk. De speler beschikt ook over QDEO-videoverwerking om dvd's te bekijken in 1080p-beeldkwaliteit met verbeterde ruisvermindering en consistente kleurprecisie. Wie over LG appartuur met SimpLink beschikt, kan de Super Blu Player met deze toestellen integreren. De LG Super Blu Player BH200 is beschikbaar vanaf midden februari voor een adviesprijs van 799 euro. Bron: www.diskidee.be