Toshiba introduceert een reeks Satellite Pro laptops voor gebruikers in kleine en middelgrote bedrijven met functionaliteit voor onder meer Voice over IP en videoconferentie.

De nieuwe Satellite Pro laptops van Toshiba kregen een uitvoering in zilverkleurig titanium en een metallic LCD-klep. De Satellite Pro U400 is de platste en lichtste laptop uit de serie. De laptop beschikt over een 13-inch scherm en is bedoeld voor de zakelijke gebruiker die zijn laptop overal wil kunnen gebruiken. De EasyGuard-functie moet de harde schijf beschermen tegen schokken en stoten. De Satellite Pro A300 heeft een 15.4-inch scherm en de Satellite Pro P300 een 17-inch scherm. Deze laptops leveren dankzij de ATI Mobility Radeon HD 3470/3650 een krachtige verwerking van de graphics. Bovendien is er ondersteuning voor HyperMemory-technologie en beschikt de kaart over 512 MB dedicated videogeheugen. De laptops kunnen geleverd worden met de nieuwste Intel en AMD processoren, een harde schijf met een capaciteit van maximaal 640 GB, ondersteuning voor twee harde schijven en verschillende applicaties. EasyGuard moet zorgen voor verbeterde gegevensbeveiliging en systeembescherming. Toshiba Assist zorgt voor toegang tot diagnosefunctionaliteit, uitbreidings- en connectiviteitsfuncties en hulpprogramma's. De laptops zijn leverbaar in het tweede kwartaal van 2008. De Satellite Pro serie is leverbaar in verschillende configuraties, gaande van instapmodellen tot high-end multimediamodellen. De prijzen starten vanaf 599 euro exclusief BTW.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Toshiba introduceert een reeks Satellite Pro laptops voor gebruikers in kleine en middelgrote bedrijven met functionaliteit voor onder meer Voice over IP en videoconferentie. De nieuwe Satellite Pro laptops van Toshiba kregen een uitvoering in zilverkleurig titanium en een metallic LCD-klep. De Satellite Pro U400 is de platste en lichtste laptop uit de serie. De laptop beschikt over een 13-inch scherm en is bedoeld voor de zakelijke gebruiker die zijn laptop overal wil kunnen gebruiken. De EasyGuard-functie moet de harde schijf beschermen tegen schokken en stoten. De Satellite Pro A300 heeft een 15.4-inch scherm en de Satellite Pro P300 een 17-inch scherm. Deze laptops leveren dankzij de ATI Mobility Radeon HD 3470/3650 een krachtige verwerking van de graphics. Bovendien is er ondersteuning voor HyperMemory-technologie en beschikt de kaart over 512 MB dedicated videogeheugen. De laptops kunnen geleverd worden met de nieuwste Intel en AMD processoren, een harde schijf met een capaciteit van maximaal 640 GB, ondersteuning voor twee harde schijven en verschillende applicaties. EasyGuard moet zorgen voor verbeterde gegevensbeveiliging en systeembescherming. Toshiba Assist zorgt voor toegang tot diagnosefunctionaliteit, uitbreidings- en connectiviteitsfuncties en hulpprogramma's. De laptops zijn leverbaar in het tweede kwartaal van 2008. De Satellite Pro serie is leverbaar in verschillende configuraties, gaande van instapmodellen tot high-end multimediamodellen. De prijzen starten vanaf 599 euro exclusief BTW. Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots