HTC vernieuwt de HTC One X Android smartphone die de nieuwste versie van HTC's Sense gebruikersinterface gebruikt.

De HTC One X+ gebruikt Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem en draait op een 1,7-GHz quad-core Nvidia Tegra 3-processor, wat ervoor zorgt dat surfen, downloaden en gamen vlotter verlopen. Het scherm is een 4,7-inch (11,94 cm) Super LCD2 capacitief touchscreen met een resolutie van 720 x 1280 pixels. De One X+ heeft ook 64 GB intern geheugen.

De nieuwe One X smartphone voert een 8 megapixel camera op de achterzijde met autofocus en LED flash. De voorzijde bevat een 1,6 megapixel camera met een 'Self Portrait'-modus. Twee nieuwe weergavemogelijkheden in de galerij stellen je in staat om afbeeldingen en video's weer te geven en ze te groeperen afhankelijk van waar en wanneer ze genomen zijn. De integratie met Dropbox geeft toegang tot 25 GB opslagruimte die twee jaar gratis is vanaf activatie.

Verder biedt de One X+ ook Beats Audio voor een beter geluid. Sense 4+ is de nieuwste versie van HTC's gebruikerinterface en biedt een nieuwe video-hub waarmee je al je video's op een enkele plaats kan verzamelen. Met HTC Watch 2.0 heb je de beschikking over honderden films. De nieuwe One X smartphone meet 134,4 x 69,9 x 8,9 mm en weegt 135 gram.

De HTC One X+ Android smartphone zal vanaf half oktober te koop zijn voor een adviesprijs van 675 euro.

Bron: www.diskidee.be

HTC vernieuwt de HTC One X Android smartphone die de nieuwste versie van HTC's Sense gebruikersinterface gebruikt. De HTC One X+ gebruikt Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem en draait op een 1,7-GHz quad-core Nvidia Tegra 3-processor, wat ervoor zorgt dat surfen, downloaden en gamen vlotter verlopen. Het scherm is een 4,7-inch (11,94 cm) Super LCD2 capacitief touchscreen met een resolutie van 720 x 1280 pixels. De One X+ heeft ook 64 GB intern geheugen. De nieuwe One X smartphone voert een 8 megapixel camera op de achterzijde met autofocus en LED flash. De voorzijde bevat een 1,6 megapixel camera met een 'Self Portrait'-modus. Twee nieuwe weergavemogelijkheden in de galerij stellen je in staat om afbeeldingen en video's weer te geven en ze te groeperen afhankelijk van waar en wanneer ze genomen zijn. De integratie met Dropbox geeft toegang tot 25 GB opslagruimte die twee jaar gratis is vanaf activatie. Verder biedt de One X+ ook Beats Audio voor een beter geluid. Sense 4+ is de nieuwste versie van HTC's gebruikerinterface en biedt een nieuwe video-hub waarmee je al je video's op een enkele plaats kan verzamelen. Met HTC Watch 2.0 heb je de beschikking over honderden films. De nieuwe One X smartphone meet 134,4 x 69,9 x 8,9 mm en weegt 135 gram. De HTC One X+ Android smartphone zal vanaf half oktober te koop zijn voor een adviesprijs van 675 euro.Bron: www.diskidee.be