Netgear vernieuwt zowel de 2-bay ReadyNAS Duo als de 4-bay ReadyNAS NV+. De nieuwe modellen zijn performanter en hebben een vernieuwde gebruikersinteface.

De nieuwe interface van de Netgear ReadyNAS Duo v2 en de ReadyNAS NV+ v2 netwerkopslagsystemen maken het mogelijk om in slechts acht muisklikken een veilige cloud op te zetten. Via deze cloud heb je overal toegang tot muziek, foto's, video's en documenten.

De ReadyNAS Duo v2 is een NAS met twee baaien, terwijl de ReadyNAS NV+ v2 vier baaien ter beschikking heeft. Beide zijn hot swappable waardoor de harde schijven verwisselbaar zijn terwijl de NAS in werking is. Zowel de Duo v2 als de NV+ v2 hebben een Gigabit Ethernet-, één USB 2.0 en twee USB 3.0-poorten. De NV+ v2 ondersteunt meer RAID-niveaus.

Beide systemen zijn uitgerust met ReadyNAS Remote, een mobiele applicatie voor iOS, Android, pc en Mac platformen die overal 128-bit SSL toegang bieden tot informatie opgeslagen op de ReadyNAS. Ook kunnen deze NAS-systemen muziek, HD films en foto's streamen naar thuisapparatuur, zoals tv's en game consoles.

De Netgear ReadyNAS Duo v2 en en ReadyNAS NV+ v2 zijn vanaf november verkrijgbaar. Prijzen werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Netgear vernieuwt zowel de 2-bay ReadyNAS Duo als de 4-bay ReadyNAS NV+. De nieuwe modellen zijn performanter en hebben een vernieuwde gebruikersinteface. De nieuwe interface van de Netgear ReadyNAS Duo v2 en de ReadyNAS NV+ v2 netwerkopslagsystemen maken het mogelijk om in slechts acht muisklikken een veilige cloud op te zetten. Via deze cloud heb je overal toegang tot muziek, foto's, video's en documenten. De ReadyNAS Duo v2 is een NAS met twee baaien, terwijl de ReadyNAS NV+ v2 vier baaien ter beschikking heeft. Beide zijn hot swappable waardoor de harde schijven verwisselbaar zijn terwijl de NAS in werking is. Zowel de Duo v2 als de NV+ v2 hebben een Gigabit Ethernet-, één USB 2.0 en twee USB 3.0-poorten. De NV+ v2 ondersteunt meer RAID-niveaus. Beide systemen zijn uitgerust met ReadyNAS Remote, een mobiele applicatie voor iOS, Android, pc en Mac platformen die overal 128-bit SSL toegang bieden tot informatie opgeslagen op de ReadyNAS. Ook kunnen deze NAS-systemen muziek, HD films en foto's streamen naar thuisapparatuur, zoals tv's en game consoles. De Netgear ReadyNAS Duo v2 en en ReadyNAS NV+ v2 zijn vanaf november verkrijgbaar. Prijzen werden niet meegedeeld. Bron: www.diskidee.be