De Nokia E7 smartphone werd vorig jaar al aangekondigd. Dit nieuwe slidermodel zal eind april eindelijk bij ons verkrijgbaar zijn.

De E7 is een smartphone met een volledig toetsenbord en een 4-inch AMOLED capacitive aanraakscherm (640 x 360 pixels). Het scherm is voorzien van Nokia's ClearBlack-technologie die ook buitenshuis een goede beeldkwaliteit moet garanderen. Onder het scherm schuift een volledig Azerty-toetsenbord te voorschijn.

Naast zakelijke applicaties uit Nokia's Ovi-winkel is de E7 ook uitgerust met Microsoft Exchange ActiveSync, zodat je in real-time en op een veilige manier toegang verkrijgt tot zakelijke e-mailinboxen en persoonlijke toepassingen. Je kunt tot maximaal tien e-mailadressen via hetzelfde scherm gebruiken.

Office Communicator Mobile, ontwikkeld door Microsoft voor Nokia-smarthones, maakt het mogelijk om op de Nokia E7 gebruik te maken van presence- en zakelijke instant messaging-functionaliteit. Ook gratis Ovi-kaarten en navigatie zijn van de partij. De nieuwe versie biedt zelfs informatie over metro's, trams en treinen en geeft ook actuele verkeersinformatie en veiligheidswaarschuwingen.

Deze smartphone heeft verder een 8 megapixel camera met dubbele led-flits en kan HD video opnemen (720p). Gegevens kun je bewaren op het ingebouwde flashgeheugen van 16 GB. Je kunt ook een usb-stick aan de smartphone koppelen. De E7 meet 124 x 62 x 13 mm en weegt 176 gram. De Nokia E7 zal bij ons verkrijgbaar zijn in twee kleuren: dark grey en silver white. De adviesprijs bedraagt 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Nokia E7 smartphone werd vorig jaar al aangekondigd. Dit nieuwe slidermodel zal eind april eindelijk bij ons verkrijgbaar zijn. De E7 is een smartphone met een volledig toetsenbord en een 4-inch AMOLED capacitive aanraakscherm (640 x 360 pixels). Het scherm is voorzien van Nokia's ClearBlack-technologie die ook buitenshuis een goede beeldkwaliteit moet garanderen. Onder het scherm schuift een volledig Azerty-toetsenbord te voorschijn. Naast zakelijke applicaties uit Nokia's Ovi-winkel is de E7 ook uitgerust met Microsoft Exchange ActiveSync, zodat je in real-time en op een veilige manier toegang verkrijgt tot zakelijke e-mailinboxen en persoonlijke toepassingen. Je kunt tot maximaal tien e-mailadressen via hetzelfde scherm gebruiken. Office Communicator Mobile, ontwikkeld door Microsoft voor Nokia-smarthones, maakt het mogelijk om op de Nokia E7 gebruik te maken van presence- en zakelijke instant messaging-functionaliteit. Ook gratis Ovi-kaarten en navigatie zijn van de partij. De nieuwe versie biedt zelfs informatie over metro's, trams en treinen en geeft ook actuele verkeersinformatie en veiligheidswaarschuwingen. Deze smartphone heeft verder een 8 megapixel camera met dubbele led-flits en kan HD video opnemen (720p). Gegevens kun je bewaren op het ingebouwde flashgeheugen van 16 GB. Je kunt ook een usb-stick aan de smartphone koppelen. De E7 meet 124 x 62 x 13 mm en weegt 176 gram. De Nokia E7 zal bij ons verkrijgbaar zijn in twee kleuren: dark grey en silver white. De adviesprijs bedraagt 599 euro. Bron: www.diskidee.be