De Sonos SUB is een draadloze subwoofer die het gamma (multikamer)muzieksystemen van de fabrikant aanvult.

De nieuwe subwoofer van Sonos is uitgerust met twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers die moeten zorgen voor een diep en glashelder geluid zonder dat de behuizing meetrilt. Die is gemaakt van kunststof en is beschikbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak en een matzwarte uitvoering.

De Sonos SUB gebruikt een digitale signaalprocessor voor onder meer de filterinstellingen en de vertragingscorrectie. Je kan de SUB draadloos verbinden met andere Sonos systemen. Bovendien kan je de subwoofer staand of liggend opstellen, zodat je hem ook kwijt kan onder een fauteuil bijvoorbeeld. De Sonos Sub meet 402 x 158 x 380 mm en weegt 16 kg.

Als je de gratis controller-apps van Sonos voor Android, iPad, iPhone, Mac of pc downloadt, kan je de SUB bedienen met je computer, smartphone of tablet. De SUB werkt alleen met Sonos-spelers met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt niet met: CONNECT, ZP90 of ZP80.

De Sonos SUB draadloze subwoofer is verkrijgbaar vanaf 19 juni. De hoogglans uitvoering kost 699 euro. De matzwarte uitvoering zal vanaf oktober 2012 beschikbaar zijn voor 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Sonos SUB is een draadloze subwoofer die het gamma (multikamer)muzieksystemen van de fabrikant aanvult. De nieuwe subwoofer van Sonos is uitgerust met twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers die moeten zorgen voor een diep en glashelder geluid zonder dat de behuizing meetrilt. Die is gemaakt van kunststof en is beschikbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak en een matzwarte uitvoering. De Sonos SUB gebruikt een digitale signaalprocessor voor onder meer de filterinstellingen en de vertragingscorrectie. Je kan de SUB draadloos verbinden met andere Sonos systemen. Bovendien kan je de subwoofer staand of liggend opstellen, zodat je hem ook kwijt kan onder een fauteuil bijvoorbeeld. De Sonos Sub meet 402 x 158 x 380 mm en weegt 16 kg. Als je de gratis controller-apps van Sonos voor Android, iPad, iPhone, Mac of pc downloadt, kan je de SUB bedienen met je computer, smartphone of tablet. De SUB werkt alleen met Sonos-spelers met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt niet met: CONNECT, ZP90 of ZP80. De Sonos SUB draadloze subwoofer is verkrijgbaar vanaf 19 juni. De hoogglans uitvoering kost 699 euro. De matzwarte uitvoering zal vanaf oktober 2012 beschikbaar zijn voor 599 euro.Bron: www.diskidee.be