De DYMO Labelprinter 500 TS is de eerste labeldrukker die is uitgerust met een aanraakgevoelig kleurenscherm. Het toestel is bedoeld voor de intensieve gebruiker.

De nieuwe Labelprinter print volgens DYMO labels twee keer zo snel dankzij het aanraakscherm. Met een simpele aanraking van het scherm drukt het toestel labels af. De Labelprinter 500 TS heeft een automatisch snijfunctie. De tekstinvoer gebeurt met het toetsenbord.

Je kan labels variëren met 10 lettertypes, 25 lettergroottes, 32 tekststijlen en honderden geïntegreerde symbolen en clipartafbeeldingen. Afbeeldingen, streepjescodes en logo's worden afgedrukt met een resolutie van 300 dpi. De Labelprinter 500 TS kan overweg met DYMO D1 labels met breedte van 6, 9, 12, 19 en 24 mm. Vijf gebruikers kunnen verschillende profielen aanmaken met eigen instellingen en gegevens.

De Labelprinter 500 TS werkt met Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Mac OS v10.4 of hoger. De adviesprijs bedraagt 199 euro exclusief BTW. Het toestel is vanaf 1 januari 2012 verkrijgbaar.

Born: www.diskidee.be

De DYMO Labelprinter 500 TS is de eerste labeldrukker die is uitgerust met een aanraakgevoelig kleurenscherm. Het toestel is bedoeld voor de intensieve gebruiker. De nieuwe Labelprinter print volgens DYMO labels twee keer zo snel dankzij het aanraakscherm. Met een simpele aanraking van het scherm drukt het toestel labels af. De Labelprinter 500 TS heeft een automatisch snijfunctie. De tekstinvoer gebeurt met het toetsenbord. Je kan labels variëren met 10 lettertypes, 25 lettergroottes, 32 tekststijlen en honderden geïntegreerde symbolen en clipartafbeeldingen. Afbeeldingen, streepjescodes en logo's worden afgedrukt met een resolutie van 300 dpi. De Labelprinter 500 TS kan overweg met DYMO D1 labels met breedte van 6, 9, 12, 19 en 24 mm. Vijf gebruikers kunnen verschillende profielen aanmaken met eigen instellingen en gegevens. De Labelprinter 500 TS werkt met Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Mac OS v10.4 of hoger. De adviesprijs bedraagt 199 euro exclusief BTW. Het toestel is vanaf 1 januari 2012 verkrijgbaar. Born: www.diskidee.be