De nieuwe serie ultradraagbare beamers van Epson telt vier modellen: EB-1750, EB-1760W, EB-1770W en EB-1775W. Het zijn de lichtste en dunste projectoren die de fabrikant ooit heeft gefabriceerd. De projectoren met 3LCD-technologie wegen slechts 1,7 kg en zijn 44 mm hoog.

De beamers zijn specifiek ontworpen voor professionals die veel onderweg zijn. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben functies als quick-start-up en instant-off. De projectoren bieden een helderheid van maximaal 3.000 lumen en een lichtrendement van gekleurd licht (CLO) dat even hoog is als het lichtrendement van wit licht. Het maakt het mogelijk ook bij volledig daglicht te projecteren.

Alle modellen beschikken over automatische verticale keystone-correctie en de EB-1775W heeft ook automatische horizontale keystone-correctie. Met de Screen Fit-functie passen de projecties op elk projectiescherm met een zwart frame. De projectoren kunnen een 60 inch-beeld (16:10 beeldverhouding) tonen wanneer de projector slechts 1,35 meter van het scherm is verwijderd.

Alle modellen met uitzondering van de EB-1750 bieden een native WXGA-resolutie. De prijzen werden niet meegedeeld.

De nieuwe serie ultradraagbare beamers van Epson telt vier modellen: EB-1750, EB-1760W, EB-1770W en EB-1775W. Het zijn de lichtste en dunste projectoren die de fabrikant ooit heeft gefabriceerd. De projectoren met 3LCD-technologie wegen slechts 1,7 kg en zijn 44 mm hoog. De beamers zijn specifiek ontworpen voor professionals die veel onderweg zijn. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben functies als quick-start-up en instant-off. De projectoren bieden een helderheid van maximaal 3.000 lumen en een lichtrendement van gekleurd licht (CLO) dat even hoog is als het lichtrendement van wit licht. Het maakt het mogelijk ook bij volledig daglicht te projecteren. Alle modellen beschikken over automatische verticale keystone-correctie en de EB-1775W heeft ook automatische horizontale keystone-correctie. Met de Screen Fit-functie passen de projecties op elk projectiescherm met een zwart frame. De projectoren kunnen een 60 inch-beeld (16:10 beeldverhouding) tonen wanneer de projector slechts 1,35 meter van het scherm is verwijderd.Alle modellen met uitzondering van de EB-1750 bieden een native WXGA-resolutie. De prijzen werden niet meegedeeld.