Razer, gespecialiseerd in hard- en software voor gamers, lanceert met de Hammerhead V2 & Pro V2 in-ear headphones die extra grote dynamische drivers hebbben met een diagonaal van 10 mm, twintig procent groter dan hun voorgangers. Dit zorgt voor een betere akoestische helderheid en krachtige bas, ideaal voor games en muziek.

De Hammerhead Pro V2 heeft drie bedieningsknoppen op de in-line microfoon die zowel onder iOS als Android functioneren. De 'gewone' Hammerhead V2 heeft geen in-line microfoon of quick-action bedieningsknoppen maar is voor de rest identiek aan de Pro V2.

Razer levert drie maten verwisselbare siliconen oordopjes mee en een optioneel "bi-flange" opzetstukje voor een groter draagcomfort. Bij de Pro V2 wordt ook een audio/microfoon kabelsplitter meegeleverd. Beide oortjes worden ook geleverd met een opbergtasje.

De Razer Hammerhead Pro V2 kost 79,99 euro. Voor de Razer Hammerhead V2 betaal je 59,99 euro. Deze oortjes zijn vanaf nu online verkrijgbaar bij Razer en liggen vanaf mei ook in de winkel.

Bron: www.diskidee.be

Razer, gespecialiseerd in hard- en software voor gamers, lanceert met de Hammerhead V2 & Pro V2 in-ear headphones die extra grote dynamische drivers hebbben met een diagonaal van 10 mm, twintig procent groter dan hun voorgangers. Dit zorgt voor een betere akoestische helderheid en krachtige bas, ideaal voor games en muziek.De Hammerhead Pro V2 heeft drie bedieningsknoppen op de in-line microfoon die zowel onder iOS als Android functioneren. De 'gewone' Hammerhead V2 heeft geen in-line microfoon of quick-action bedieningsknoppen maar is voor de rest identiek aan de Pro V2.Razer levert drie maten verwisselbare siliconen oordopjes mee en een optioneel "bi-flange" opzetstukje voor een groter draagcomfort. Bij de Pro V2 wordt ook een audio/microfoon kabelsplitter meegeleverd. Beide oortjes worden ook geleverd met een opbergtasje.De Razer Hammerhead Pro V2 kost 79,99 euro. Voor de Razer Hammerhead V2 betaal je 59,99 euro. Deze oortjes zijn vanaf nu online verkrijgbaar bij Razer en liggen vanaf mei ook in de winkel.Bron: www.diskidee.be