De nieuwe AH-C821 in-ear koptelefoon van audiospecialist Denon gebruikt Double Air Compression Driver-technologie voor een krachtige bas en maximale helderheid. Het geluid wordt gereproduceerd door twee voor elkaar gemonteerde drivers van 11,5 mm die samen de lucht in beweging brengen.

De drivers worden omringd door een sterke behuizing van gietaluminium en kunsthars die trillingen tegengaat. Aan de voor- en achterzijde van de behuizing zijn demperpoorten gemonteerd ("Denon Acoustic Optimiser") die de luchtdruk compenseren. Op die manier produceren deze kleine oortjes een zo dynamisch mogelijk geluid met zo min mogelijk vervorming.

De ergonomisch gevormde en uit traagschuim vervaardigde Comply TX400-oordopjes blijven goed in je oren zitten en schermen het omgevingsgeluid maximaal af. De dopjes hebben een geïntegreerde bescherming tegen oorsmeer.

De 16-ohm AH-C821 weegt 10,4 gram zonder de kabel, heeft een gevoeligheid van 115 dB/mw, een maximale uitvoer van 250 mW en een frequentierespons van 4 tot 40.000 Hz.

Met de gratis Denon Audio-app voor Android en iOS pas je het geluid aan je persoonlijke smaak aan.

De Denon AH-C821 in-ear hoofdtelefoon kost 199 euro. Vier sets siliconen oordopjes in verschillende maten, een reisetui en een snoerclip worden met de AH-C821 meegeleverd.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe AH-C821 in-ear koptelefoon van audiospecialist Denon gebruikt Double Air Compression Driver-technologie voor een krachtige bas en maximale helderheid. Het geluid wordt gereproduceerd door twee voor elkaar gemonteerde drivers van 11,5 mm die samen de lucht in beweging brengen.De drivers worden omringd door een sterke behuizing van gietaluminium en kunsthars die trillingen tegengaat. Aan de voor- en achterzijde van de behuizing zijn demperpoorten gemonteerd ("Denon Acoustic Optimiser") die de luchtdruk compenseren. Op die manier produceren deze kleine oortjes een zo dynamisch mogelijk geluid met zo min mogelijk vervorming.De ergonomisch gevormde en uit traagschuim vervaardigde Comply TX400-oordopjes blijven goed in je oren zitten en schermen het omgevingsgeluid maximaal af. De dopjes hebben een geïntegreerde bescherming tegen oorsmeer.De 16-ohm AH-C821 weegt 10,4 gram zonder de kabel, heeft een gevoeligheid van 115 dB/mw, een maximale uitvoer van 250 mW en een frequentierespons van 4 tot 40.000 Hz.Met de gratis Denon Audio-app voor Android en iOS pas je het geluid aan je persoonlijke smaak aan.De Denon AH-C821 in-ear hoofdtelefoon kost 199 euro. Vier sets siliconen oordopjes in verschillende maten, een reisetui en een snoerclip worden met de AH-C821 meegeleverd.Bron: www.diskidee.be