De nieuwe Home Storage Center NAS-oplossing van Sitecom kan je kopen met of zonder harde schijven.

De Sitecom Home Storage Center MD-253 heeft een ladesysteem voor twee 3,5-inch SATA II harde schijven. De NAS maakt deel uit van Sitcom's Smart Living lijn met oplossingen waarmee ook onervaren gebruikers direct aan de slag kunnen.

Als je twee harde schijven van dezelfde grootte in het ladesysteem plaatst, staat de Home Storage Center automatisch ingesteld op Mirroring (RAID 1). De Sitecom Home Storage Center maakt dan automatisch van de tweede schijf een back-up. Als een van de twee schijven uitvalt, kan je terugvallen op de andere. De MD-253 kan je ook instellen op RAID0 (twee schijven als één volume) of JBOD (twee afzonderlijke schijfletters).

De Home Storage Center maakt automatisch een kopie van nieuwe digitale bestanden die zijn opgeslagen op pc's en laptops in het netwerk zodat je altijd beschikt over een back-up van de meest recente bestanden. De MD-253 NAS is uitgerust met een USB 2.0-poort. Hierop kan je een USB-opslagapparaat, zoals een externe harde schijf of flashgeheugen, of ook een digitale camera aansluiten en met een druk op de back-uptoets de inhoud van het opslagapparaat of de camera kopiëren naar de Home Storage Center.

De Sitecom Smart Living Home Storage Center MD-253 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: exclusief harde schijven (adviesprijs 149.99 euro) en met een 1 Terabyte harde schijf (adviesprijs 199.99 euro).

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Home Storage Center NAS-oplossing van Sitecom kan je kopen met of zonder harde schijven. De Sitecom Home Storage Center MD-253 heeft een ladesysteem voor twee 3,5-inch SATA II harde schijven. De NAS maakt deel uit van Sitcom's Smart Living lijn met oplossingen waarmee ook onervaren gebruikers direct aan de slag kunnen. Als je twee harde schijven van dezelfde grootte in het ladesysteem plaatst, staat de Home Storage Center automatisch ingesteld op Mirroring (RAID 1). De Sitecom Home Storage Center maakt dan automatisch van de tweede schijf een back-up. Als een van de twee schijven uitvalt, kan je terugvallen op de andere. De MD-253 kan je ook instellen op RAID0 (twee schijven als één volume) of JBOD (twee afzonderlijke schijfletters). De Home Storage Center maakt automatisch een kopie van nieuwe digitale bestanden die zijn opgeslagen op pc's en laptops in het netwerk zodat je altijd beschikt over een back-up van de meest recente bestanden. De MD-253 NAS is uitgerust met een USB 2.0-poort. Hierop kan je een USB-opslagapparaat, zoals een externe harde schijf of flashgeheugen, of ook een digitale camera aansluiten en met een druk op de back-uptoets de inhoud van het opslagapparaat of de camera kopiëren naar de Home Storage Center. De Sitecom Smart Living Home Storage Center MD-253 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: exclusief harde schijven (adviesprijs 149.99 euro) en met een 1 Terabyte harde schijf (adviesprijs 199.99 euro). Bron: www.diskidee.be