De MSI Wind Top AE2240 is een all-in-one-pc die is uitgerust met Full HD breedbeeldscherm dat aanraakgevoelig is.

De nieuwe Wind Top aanraakpc heeft een 21,5-inch 1080p Full HD 16:9 breedbeeldscherm. Met het aanraakscherm bedien je diverse multitouch softwareapplicaties, zoals Easy viewer om foto's te bekijken, YouPaint schildersoftware en Kidoz touch-games.

De Wind Top AE2240 draait op een Intel Pentium P6100 processor, heeft 4 GB DDR systeemgeheugen en maakt gebruik van de Integrated Intel HD Graphics. De interne harde schijf heeft een capaciteit van 640 GB. De all-in-one-desktoppc is uitgerust met HDMI-out en VGA-in poorten zodat je de pc kan aansluiten op andere multimedia-apparaten. De pc heeft verder zes usb-poorten, een eSata-poort en een 6-in-1 kaartlezer.

De ingebouwde speakers beschikken over THX TruStudio Pro technologie die onder meer zorgt voor virtuele surround sound, ruisherstelling en automatische volume-aanpassing. De Wind Top AS2240 heeft een 1,3 megapixel camera waarmee je kan videochatten en video opnemen die je direct op YouTube of Facebook kan zetten.

De MSI Wind Top AE2240 all-in-one-pc heeft een adviesprijs van 769 euro.

Bron: www.diskidee.be

De MSI Wind Top AE2240 is een all-in-one-pc die is uitgerust met Full HD breedbeeldscherm dat aanraakgevoelig is. De nieuwe Wind Top aanraakpc heeft een 21,5-inch 1080p Full HD 16:9 breedbeeldscherm. Met het aanraakscherm bedien je diverse multitouch softwareapplicaties, zoals Easy viewer om foto's te bekijken, YouPaint schildersoftware en Kidoz touch-games. De Wind Top AE2240 draait op een Intel Pentium P6100 processor, heeft 4 GB DDR systeemgeheugen en maakt gebruik van de Integrated Intel HD Graphics. De interne harde schijf heeft een capaciteit van 640 GB. De all-in-one-desktoppc is uitgerust met HDMI-out en VGA-in poorten zodat je de pc kan aansluiten op andere multimedia-apparaten. De pc heeft verder zes usb-poorten, een eSata-poort en een 6-in-1 kaartlezer. De ingebouwde speakers beschikken over THX TruStudio Pro technologie die onder meer zorgt voor virtuele surround sound, ruisherstelling en automatische volume-aanpassing. De Wind Top AS2240 heeft een 1,3 megapixel camera waarmee je kan videochatten en video opnemen die je direct op YouTube of Facebook kan zetten. De MSI Wind Top AE2240 all-in-one-pc heeft een adviesprijs van 769 euro.Bron: www.diskidee.be