Buffalo Technology werkte voor het CloudStation samen met PogoPlug om bestanden eenvoudig bereikbaar te maken vanaf pc, smartphone en tablet.

Op het CloudStation van Buffalo Technology kan je niet alleen je bestanden opslaan, je kan ze via het draadloze thuisnetwerk en via internet op afstand benaderen. Op deze manier heb je altijd en overal makkelijk toegang tot opgeslagen gegevens via een pc, tablet, smartphone of mediaspeler. Je kan zelf bepalen wie je toegang verleent tot welke gegevens op CloudStation.

Het CloudStation is beschikbaar met opslagcapaciteiten van twee of vier terabyte. Volgens Buffalo is het CloudStation binnen zestig seconden klaar voor gebruik. Het menu maakt gebruik van de PogoPlug-app van Cloud Engines. Er is een PogoPlug-app voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry.

Met één klik kan je geselecteerde bestanden van de CloudStation delen via bijvoorbeeld Twitter, MySpace of Facebook. CloudStation maakt automatisch een kopie van video's en foto's en zet deze om naar een formaat dat geschikt is om via een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet, te bekijken. Hiervoor is dus geen extra software nodig.

Het CloudStation is ook DLNA-gecertificeerd. Dit maakt het mogelijk om het apparaat probleemloos aan andere computers en mobiele apparaten te koppelen. Het Buffalo Technology CloudStation is beschikbaar in drie versies: CloudStation, CloudStation Duo en CloudStation Pro Duo. Prijzen starten vanaf 159 euro.

Bron: www.diskidee.be

Buffalo Technology werkte voor het CloudStation samen met PogoPlug om bestanden eenvoudig bereikbaar te maken vanaf pc, smartphone en tablet. Op het CloudStation van Buffalo Technology kan je niet alleen je bestanden opslaan, je kan ze via het draadloze thuisnetwerk en via internet op afstand benaderen. Op deze manier heb je altijd en overal makkelijk toegang tot opgeslagen gegevens via een pc, tablet, smartphone of mediaspeler. Je kan zelf bepalen wie je toegang verleent tot welke gegevens op CloudStation. Het CloudStation is beschikbaar met opslagcapaciteiten van twee of vier terabyte. Volgens Buffalo is het CloudStation binnen zestig seconden klaar voor gebruik. Het menu maakt gebruik van de PogoPlug-app van Cloud Engines. Er is een PogoPlug-app voor iPhone, iPad, Android en BlackBerry. Met één klik kan je geselecteerde bestanden van de CloudStation delen via bijvoorbeeld Twitter, MySpace of Facebook. CloudStation maakt automatisch een kopie van video's en foto's en zet deze om naar een formaat dat geschikt is om via een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet, te bekijken. Hiervoor is dus geen extra software nodig. Het CloudStation is ook DLNA-gecertificeerd. Dit maakt het mogelijk om het apparaat probleemloos aan andere computers en mobiele apparaten te koppelen. Het Buffalo Technology CloudStation is beschikbaar in drie versies: CloudStation, CloudStation Duo en CloudStation Pro Duo. Prijzen starten vanaf 159 euro. Bron: www.diskidee.be