De nieuwe serie CityScape hoofdtelefoons van Philips gebruiken MusicSeal-technologie die geluidsverlies minimaliseert waardoor je maximaal van muziek kan genieten zonder anderen te storen.

De CityScape Collection koptelefoons bestaat uit drie modellen met hoofdband en een oortelefoon. Bij de nieuwe reeks hoofdtelefoons paste Philips voor het eerst de MusicSeal-technologie toe. Een dubbellaagse wand in de oorschelp dicht de rand tussen het kussentje en de behuizing. Het zou helpen om achtergrondgeluiden van de stad weg te werken en geluidsverlies tegen te gaan. De CitiScape Collection hoofdtelefoons hebben ook een ingebouwde microfoon om een oproep te beantwoorden.

Het op New York geïnspireerde Uptown-model heeft een constructie in aluminium en een met lucht gecapitonneerde hoofdband. Hij is uitgerust met 40 mm Neodymium drivers en heeft een frequentiebereik van 12 tot 23.500 Hz. De Uptown-serie met retro-look is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering met bruine kussentjes of in bruin met lichtgrijze kussentjes. De Downtown-serie is op de New Yorkse streetwear geïnspireerd. Deze hoofdtelefoon met een lichte verenstalen constructie is eveneens uitgerust met 40 mm Neodymium drivers. Het frequentiebereik loopt van 18 tot 22.000 Hz. De Downtown-serie is verkrijgbaar in bruin, lichtgrijs en paars.

De Japanse popcultuur diende dan weer als inspiratie voor de Shibuya-hoofdtelefoon die is gemaakt van licht kunststof en een luchtdoorlatende hoofdband heeft. Ook uitgerust met 40 mm drivers biedt deze hoofdtelefoon een frequentiebereik van 10 tot 20.000 Hz. De Shibuya-serie is verkrijgbaar in tal van kleuren. De St-Germain in-oortelefoon verwijzen met hun benaming dan weer naar Parijs. Ze hebben 10 mm drivers en bieden een frequentiebereik van 6 tot 23.500 Hz. De St Germain oortelefoons zijn beschikbaar in bruin of paars.

Alle Philips CityScape hoofdtelefoons hebben een plat en knoopresistent snoer met een lengte van 1,2 meter. Ze hebben de volgende adviesprijzen: Citiscape Shibuya:49,99 euro, Citiscape St. Germain 49,99 euro, Citiscape Downtown 69,99 euro en Citiscape Uptown 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe serie CityScape hoofdtelefoons van Philips gebruiken MusicSeal-technologie die geluidsverlies minimaliseert waardoor je maximaal van muziek kan genieten zonder anderen te storen. De CityScape Collection koptelefoons bestaat uit drie modellen met hoofdband en een oortelefoon. Bij de nieuwe reeks hoofdtelefoons paste Philips voor het eerst de MusicSeal-technologie toe. Een dubbellaagse wand in de oorschelp dicht de rand tussen het kussentje en de behuizing. Het zou helpen om achtergrondgeluiden van de stad weg te werken en geluidsverlies tegen te gaan. De CitiScape Collection hoofdtelefoons hebben ook een ingebouwde microfoon om een oproep te beantwoorden. Het op New York geïnspireerde Uptown-model heeft een constructie in aluminium en een met lucht gecapitonneerde hoofdband. Hij is uitgerust met 40 mm Neodymium drivers en heeft een frequentiebereik van 12 tot 23.500 Hz. De Uptown-serie met retro-look is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering met bruine kussentjes of in bruin met lichtgrijze kussentjes. De Downtown-serie is op de New Yorkse streetwear geïnspireerd. Deze hoofdtelefoon met een lichte verenstalen constructie is eveneens uitgerust met 40 mm Neodymium drivers. Het frequentiebereik loopt van 18 tot 22.000 Hz. De Downtown-serie is verkrijgbaar in bruin, lichtgrijs en paars. De Japanse popcultuur diende dan weer als inspiratie voor de Shibuya-hoofdtelefoon die is gemaakt van licht kunststof en een luchtdoorlatende hoofdband heeft. Ook uitgerust met 40 mm drivers biedt deze hoofdtelefoon een frequentiebereik van 10 tot 20.000 Hz. De Shibuya-serie is verkrijgbaar in tal van kleuren. De St-Germain in-oortelefoon verwijzen met hun benaming dan weer naar Parijs. Ze hebben 10 mm drivers en bieden een frequentiebereik van 6 tot 23.500 Hz. De St Germain oortelefoons zijn beschikbaar in bruin of paars. Alle Philips CityScape hoofdtelefoons hebben een plat en knoopresistent snoer met een lengte van 1,2 meter. Ze hebben de volgende adviesprijzen: Citiscape Shibuya:49,99 euro, Citiscape St. Germain 49,99 euro, Citiscape Downtown 69,99 euro en Citiscape Uptown 99,99 euro.Bron: www.diskidee.be