Philips ontwierp de nieuwe Voice Tracer DVT5500 speciaal voor mensen die muziek en zang willen vastleggen.

Met de Voice Tracer DVT5500 kan je geluidsopnames maken van onder meer concerten, repetities en festivals in stereo PCM (vergelijkbaar met cd-kwaliteit) of hoogwaardige mp3-audio-opnamen. Ook gesprekken en speeches kan je van op afstand registeren met dit model. De DVT5500 is uitgerust me de nieuwste Philips 3Mic-technologie met drie microfoons en AutoZoom waarmee je het inzoomniveau automatisch of manueel kan instellen tot 15 meter afstand. Via de line-in kan je bovendien direct van een versterker opnemen.

De Philips Voice Tracer DVT5500 muziekrecorder is eveneens uitgerust met AutoAdjust dat de inkomende signalen analyseert en de juiste parameters afstelt, zoals de windfilter, ruisvermindering, gevoeligheid van de microfoon en het aanpassen van de richtingsgevoeligheid van het linker- en rechteropnamekanaal. Storende geluiden zoals het vastpakken van de microfoon worden vermeden dankzij het kwalitatief hoogwaardig microfoonophangsysteem. De recorder is ook uitgerust met een uitklapbare tafelstandaard.

In PCM-kwaliteit kan deze dictafoon tot ruim 6 uur opnames maken op het 4 GB interne geheugen volgens Philips. Bij de introductie levert Philips trouwens gratis nog een 8 GB SD-kaart mee. De DVT5500 is uitgerust met een 1,5-inch verlicht LCD-schermpje en twee smartkeys voor de bediening. Philips levert de DVT5500 met een kleine draadloze afstandsbediening voor de bediening tijdens concerten, uitvoeringen of repetities. De Philips Voice Tracer DVT5500 digitale spraak- en muziekrecorder heeft een adviesprijs van 189,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Philips ontwierp de nieuwe Voice Tracer DVT5500 speciaal voor mensen die muziek en zang willen vastleggen. Met de Voice Tracer DVT5500 kan je geluidsopnames maken van onder meer concerten, repetities en festivals in stereo PCM (vergelijkbaar met cd-kwaliteit) of hoogwaardige mp3-audio-opnamen. Ook gesprekken en speeches kan je van op afstand registeren met dit model. De DVT5500 is uitgerust me de nieuwste Philips 3Mic-technologie met drie microfoons en AutoZoom waarmee je het inzoomniveau automatisch of manueel kan instellen tot 15 meter afstand. Via de line-in kan je bovendien direct van een versterker opnemen. De Philips Voice Tracer DVT5500 muziekrecorder is eveneens uitgerust met AutoAdjust dat de inkomende signalen analyseert en de juiste parameters afstelt, zoals de windfilter, ruisvermindering, gevoeligheid van de microfoon en het aanpassen van de richtingsgevoeligheid van het linker- en rechteropnamekanaal. Storende geluiden zoals het vastpakken van de microfoon worden vermeden dankzij het kwalitatief hoogwaardig microfoonophangsysteem. De recorder is ook uitgerust met een uitklapbare tafelstandaard. In PCM-kwaliteit kan deze dictafoon tot ruim 6 uur opnames maken op het 4 GB interne geheugen volgens Philips. Bij de introductie levert Philips trouwens gratis nog een 8 GB SD-kaart mee. De DVT5500 is uitgerust met een 1,5-inch verlicht LCD-schermpje en twee smartkeys voor de bediening. Philips levert de DVT5500 met een kleine draadloze afstandsbediening voor de bediening tijdens concerten, uitvoeringen of repetities. De Philips Voice Tracer DVT5500 digitale spraak- en muziekrecorder heeft een adviesprijs van 189,99 euro.Bron: www.diskidee.be