De nieuwe generatie multimediatelevisies van Philips bieden rechtstreeks toegang tot entertainment- en informatiewebsites.

Net TV is een nieuw platform dat het het mogelijk maakt om vanuit je luie zetel naar websites te surfen. De oplossing zal beschikbaar zijn op alle Philips tv-toestellen van de series 8000, 9000 en op de Cinema 21:9. Voor de internettoegang dien je de televisie aan te sluiten op het netwerk via een ethernetkabel of via Wi-Fi (Wi-Fi is beschikbaar op de serie 9000 en op de Cinema 21:9). De lokale startpagina van Net TV wordt automatisch gegenereerd. Websites die via Net TV aangeboden worden, zijn geoptimaliseerd voor het tv-kijken op basis van de open Internet Protocol TeleVision (IP-TV)-norm. Niet alleen kan je de webpagina's bekijken, je kan bijvoorbeeld ook online foto's of video's uitwisselen. Net TV van Philips biedt toegang tot een selectie van informatie- en entertainmentwebsites: nieuws, verkeer, weer, online veilingen, sociale netwerken, gaming, fotoalbums en meer. Via de afstandsbediening kun je vanaf de startpagina online content van onder meer YouTube, TomTom, eBay, MeteGroup, Funspot, MyAlbum en Netlog raadplegen. Je hebt hiervoor geen extra decoders of abonnementen op diensten nodig. Bovendien is het de bedoeling om per land ook lokale content aan te bieden.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe generatie multimediatelevisies van Philips bieden rechtstreeks toegang tot entertainment- en informatiewebsites. Net TV is een nieuw platform dat het het mogelijk maakt om vanuit je luie zetel naar websites te surfen. De oplossing zal beschikbaar zijn op alle Philips tv-toestellen van de series 8000, 9000 en op de Cinema 21:9. Voor de internettoegang dien je de televisie aan te sluiten op het netwerk via een ethernetkabel of via Wi-Fi (Wi-Fi is beschikbaar op de serie 9000 en op de Cinema 21:9). De lokale startpagina van Net TV wordt automatisch gegenereerd. Websites die via Net TV aangeboden worden, zijn geoptimaliseerd voor het tv-kijken op basis van de open Internet Protocol TeleVision (IP-TV)-norm. Niet alleen kan je de webpagina's bekijken, je kan bijvoorbeeld ook online foto's of video's uitwisselen. Net TV van Philips biedt toegang tot een selectie van informatie- en entertainmentwebsites: nieuws, verkeer, weer, online veilingen, sociale netwerken, gaming, fotoalbums en meer. Via de afstandsbediening kun je vanaf de startpagina online content van onder meer YouTube, TomTom, eBay, MeteGroup, Funspot, MyAlbum en Netlog raadplegen. Je hebt hiervoor geen extra decoders of abonnementen op diensten nodig. Bovendien is het de bedoeling om per land ook lokale content aan te bieden. Bron: www.diskidee.be