Philips usb-monitor met laptop-dock

MMD introduceert een Philips monitor waarmee je een laptop kan verbinden met één enkele USB 3.0-kabel voor een grotere desktopruimte en toegang tot extra usb-aansluitingen.

De Philips Brilliance 231P4UPES heeft een beedldiagonaal van 23 inch (58,42 cm. Op deze usb-monitor kan je een laptop aansluiten met slechts één USB 3.0-kabel om zo direct toegang te krijgen tot alle apparaten, zoals printers, externe schijven, camera of muis, die zijn aangesloten op het beeldscherm. De oplossing is vooral interessant voor ultrabooks, die meestal over een beperkt aantal usb-aansluitingen beschikken.


Niet alleen kan je de desktopruimte zo eenvoudig vergroten, de USB 3.0-kabel verzendt ook video- en netwerksignalen en maakt direct verbinding met internet of intranet via de geïntegreerde ethernetpoort. Voorwaarde is dat je de DisplayLink-software installeert. DisplayLink werkt onder Windows en op Apple OS X-systemen.


De Brilliance 231P4UPES is uitgerust met twee USB 3.0-poorten en een USB 2.0-poort. De monitor heeft ook ingebouwde luidsprekers en audio-aansluitingen voor videoconferenties. Het beeldscherm is uitgerust met een verstelbare standaard van 13 cm en een AutoPivot-functie.


De Philips Brilliance 231P4UPES monitor biedt een optimale resolutie van 1920 x 1080 pixels, een kijkhoek van 170° horizontaal en 160° verticaal, een helderheid van 250 cd/m² en een SmartContrast van 20.000.000:1. Het beeldscherm is ook uitgerust met PowerSensor-technologie, die automatisch het scherm dimt wanneer de gebruiker van het scherm weggaat.


De Philips Brilliance 231P4UPES monitor is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 247,11 euro excl. BTW.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content