De Pioneer X-SMC00 is een micro-audiosysteem met iPhone/iPod dock. Het is verder uitgerust met een cd-speler, FM-radio, USB-aansluiting, AUX-ingang en aansluiting voor hoofdtelefoon. Pioneer lanceert ook een variant met Bluetooth: de X-SMC00BT kan draadloos muziek streamen vanaf een toestel met Bluetooth.

Het nieuwe micro-audiosysteem van Pioneer is uitgerust met een geïntegreerde dock waarmee je een iPod en iPhone (met 30-pins connector) kan opladen terwijl je muziek afspeelt. Pioneer levert ook een houder met USB-aansluiting voor de iPhone 5 mee. De X-SMC00 heeft naast een hoofdtelefoonaansluiting ook een extra aansluiting voor andere muziekspelers.

Het Pioneer micro-audiosysteem is uitgerust met twee full-range luidsprekers met een uitgangsvermogen van elk 10 watt RMS en heeft het ook een bass enhancer en aanpasbare equalizer. Verder biedt de Pioneer X-SMC00 een klok met alarmfunctie. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd.

Je kan de zwarte behuizing van de Pioneer X-SMC00 aanpassen aan je interieur dankzij drie verwisselbare voorpanelen in trendy zilver, zwart of parelwit. Het geluidssysteem kan je ook aan de muur bevestigen.

Het Pioneer X-SMC00 micro-audiosysteem is verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs 179 euro. De Bluetooth-variant, de Pioneeer X-SMC00BT, is verkrijgbaar vanaf april voor een adviesprijs van 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Pioneer X-SMC00 is een micro-audiosysteem met iPhone/iPod dock. Het is verder uitgerust met een cd-speler, FM-radio, USB-aansluiting, AUX-ingang en aansluiting voor hoofdtelefoon. Pioneer lanceert ook een variant met Bluetooth: de X-SMC00BT kan draadloos muziek streamen vanaf een toestel met Bluetooth. Het nieuwe micro-audiosysteem van Pioneer is uitgerust met een geïntegreerde dock waarmee je een iPod en iPhone (met 30-pins connector) kan opladen terwijl je muziek afspeelt. Pioneer levert ook een houder met USB-aansluiting voor de iPhone 5 mee. De X-SMC00 heeft naast een hoofdtelefoonaansluiting ook een extra aansluiting voor andere muziekspelers. Het Pioneer micro-audiosysteem is uitgerust met twee full-range luidsprekers met een uitgangsvermogen van elk 10 watt RMS en heeft het ook een bass enhancer en aanpasbare equalizer. Verder biedt de Pioneer X-SMC00 een klok met alarmfunctie. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd.Je kan de zwarte behuizing van de Pioneer X-SMC00 aanpassen aan je interieur dankzij drie verwisselbare voorpanelen in trendy zilver, zwart of parelwit. Het geluidssysteem kan je ook aan de muur bevestigen. Het Pioneer X-SMC00 micro-audiosysteem is verkrijgbaar vanaf maart voor een adviesprijs 179 euro. De Bluetooth-variant, de Pioneeer X-SMC00BT, is verkrijgbaar vanaf april voor een adviesprijs van 199 euro.Bron: www.diskidee.be