Teufel, de Duitse fabrikant van audioproducten, introduceert een voorversterker om een platenspeler met een stereo- of surround installatie te verbinden.

Er zijn nog tal van muziekliefhebbers die zweren bij het natuurlijke geluid van vinyl en die daarom hun platencollectie koesteren. Maar veel AV-receivers, stereo-versterkers of home cinemasystemen hebben vaak geen aansluiting meer voor een platenspeler. De PhonoStation 1 van Teufel lost dit probleem op.

Het kleine apparaat heeft een zwarte metalen behuizing en vergulde in- en uitgangen. Een wit brandende LED geeft de status van het apparaat weer. Volgens Teufel biedt de PhonoStation 1 een natuurlijk geluid, heldere weergave van stemmen en instrumenten, volle bas en fijne hoge tonen.

Met een schakelaar aan de achterzijde kan je schakelen tussen de stereo-cinch ingang voor MM (moving magnet)- of voor MC (moving coil)-systemen. Een extra geaarde kabel wordt standaard meegeleverd. De Teufel PhonoStation 1 phono-voorversterker meet 13,2 x 4,0 x 7,7 cm en heeft een adviesprijs van 79,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Teufel, de Duitse fabrikant van audioproducten, introduceert een voorversterker om een platenspeler met een stereo- of surround installatie te verbinden. Er zijn nog tal van muziekliefhebbers die zweren bij het natuurlijke geluid van vinyl en die daarom hun platencollectie koesteren. Maar veel AV-receivers, stereo-versterkers of home cinemasystemen hebben vaak geen aansluiting meer voor een platenspeler. De PhonoStation 1 van Teufel lost dit probleem op. Het kleine apparaat heeft een zwarte metalen behuizing en vergulde in- en uitgangen. Een wit brandende LED geeft de status van het apparaat weer. Volgens Teufel biedt de PhonoStation 1 een natuurlijk geluid, heldere weergave van stemmen en instrumenten, volle bas en fijne hoge tonen. Met een schakelaar aan de achterzijde kan je schakelen tussen de stereo-cinch ingang voor MM (moving magnet)- of voor MC (moving coil)-systemen. Een extra geaarde kabel wordt standaard meegeleverd. De Teufel PhonoStation 1 phono-voorversterker meet 13,2 x 4,0 x 7,7 cm en heeft een adviesprijs van 79,99 euro. Bron: www.diskidee.be