In de Picsio reeks pocketcamcorders kondigt JVC twee modellen aan waaronder een camcorder waarmee je ook onder water video's kan opnemen en foto's kan maken.

De JVC Picsio GC-WP10 en GC-FM2 zijn nieuwe Full HD mini-camcorders. Beide modellen hebben voor een groot deel dezelfde specificaties. Ze zijn uitgerust met een 1/3,2"-cmos-beeldsensor die volgens JVC ook bij weinig licht goede prestaties levert. De camcorders kunnen naast Full HD 1080 (1920 x 1080/30p) video-opname ook 5 megapixel foto's maken.

De GC-WP10 en GC-FM2 maken gebruik van sd/sdhc/sdxc geheugenkaartjes en ondersteunen ook Eye-Fi-sd-geheugenkaartjes met draadloze functionaliteit. Om ze aan te sluiten op een televisie zijn beide Picsio camcorders uitgerust met een mini-HDMI-uitgang.

Het GC-FM2 model heeft een ingebouwde, uitschuifbare usb-connector. De Picsio GC-WP10 met een gewone usb-aansluiting heeft een behuizing die waterdicht is tot een diepte van drie meter. Beide Picsio modellen bieden een timelapse-opnamefunctie en kunnen video opslaan in Apple's iFrame-formaat.

De JVC Picsio GC-FM2 en Picsio GC-WP10 pocketcamcorders zullen vanaf september te koop zijn voor adviesprijzen van respectievelijk 180 euro en 250 euro.

Bron: www.diskidee.be

In de Picsio reeks pocketcamcorders kondigt JVC twee modellen aan waaronder een camcorder waarmee je ook onder water video's kan opnemen en foto's kan maken. De JVC Picsio GC-WP10 en GC-FM2 zijn nieuwe Full HD mini-camcorders. Beide modellen hebben voor een groot deel dezelfde specificaties. Ze zijn uitgerust met een 1/3,2"-cmos-beeldsensor die volgens JVC ook bij weinig licht goede prestaties levert. De camcorders kunnen naast Full HD 1080 (1920 x 1080/30p) video-opname ook 5 megapixel foto's maken. De GC-WP10 en GC-FM2 maken gebruik van sd/sdhc/sdxc geheugenkaartjes en ondersteunen ook Eye-Fi-sd-geheugenkaartjes met draadloze functionaliteit. Om ze aan te sluiten op een televisie zijn beide Picsio camcorders uitgerust met een mini-HDMI-uitgang. Het GC-FM2 model heeft een ingebouwde, uitschuifbare usb-connector. De Picsio GC-WP10 met een gewone usb-aansluiting heeft een behuizing die waterdicht is tot een diepte van drie meter. Beide Picsio modellen bieden een timelapse-opnamefunctie en kunnen video opslaan in Apple's iFrame-formaat. De JVC Picsio GC-FM2 en Picsio GC-WP10 pocketcamcorders zullen vanaf september te koop zijn voor adviesprijzen van respectievelijk 180 euro en 250 euro. Bron: www.diskidee.be