Het devolo Powerline adaptergamma wordt uitgebreid met een model dat is uitgerust met een schermpje waarop je de status van een thuisnetwerk via het stroomnet kan aflezen.

De nieuwe devolo dLAN 500 AVsmart+ Powerline adapter is geschikt om een netwerk via het elektriciteitsnet in huis op te zetten met een snelheid tot 500 Mbps. De dLAN 500 AVsmart+ netwerkadapter is uitgerust met een ingebouwd stopcontact zodat je geen stroomaansluiting verliest.

De Powerline adapter heeft een ingebouwde netfilter die de gegevensdoorvoer in het dLAN-thuisnetwerk optimaliseert. De Dynamic PowerSave-technologie zorgt ervoor dat de adapter efficiënt omgaat met de energie.

De devolo dLAN 500 AVsmart+ beschikt als eerste powerline-adapter van de dLAN 500-generatie over een Smart Screen, een schermpje op de adapter waarop alle belangrijke informatie over de adapter en het thuisnetwerk wordt weergegeven. Zo kan je ook zonder computer alle relevantie informatie aflezen.

Het schermpje toont naast drie symbolen die de werking van de adapter weergeven, ook de kwaliteit van de verbinding met de andere powerline-adapters die zich in het netwerk bevinden. Bovendien toont het ook welk soort dLAN-adapters zich in het netwerk bevinden: of het om een standaardmodel, een model met bijkomende WLAN-functionaliteit of een TV-Sat-adapter gaat.

De devolo dLAN 500 AVsmart+ is te koop vanaf eind mei als losse adapter voor 79,99 euro of als Starter Kit (pakket met twee adapters) voor 149,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het devolo Powerline adaptergamma wordt uitgebreid met een model dat is uitgerust met een schermpje waarop je de status van een thuisnetwerk via het stroomnet kan aflezen. De nieuwe devolo dLAN 500 AVsmart+ Powerline adapter is geschikt om een netwerk via het elektriciteitsnet in huis op te zetten met een snelheid tot 500 Mbps. De dLAN 500 AVsmart+ netwerkadapter is uitgerust met een ingebouwd stopcontact zodat je geen stroomaansluiting verliest. De Powerline adapter heeft een ingebouwde netfilter die de gegevensdoorvoer in het dLAN-thuisnetwerk optimaliseert. De Dynamic PowerSave-technologie zorgt ervoor dat de adapter efficiënt omgaat met de energie. De devolo dLAN 500 AVsmart+ beschikt als eerste powerline-adapter van de dLAN 500-generatie over een Smart Screen, een schermpje op de adapter waarop alle belangrijke informatie over de adapter en het thuisnetwerk wordt weergegeven. Zo kan je ook zonder computer alle relevantie informatie aflezen. Het schermpje toont naast drie symbolen die de werking van de adapter weergeven, ook de kwaliteit van de verbinding met de andere powerline-adapters die zich in het netwerk bevinden. Bovendien toont het ook welk soort dLAN-adapters zich in het netwerk bevinden: of het om een standaardmodel, een model met bijkomende WLAN-functionaliteit of een TV-Sat-adapter gaat. De devolo dLAN 500 AVsmart+ is te koop vanaf eind mei als losse adapter voor 79,99 euro of als Starter Kit (pakket met twee adapters) voor 149,90 euro. Bron: www.diskidee.be