De nieuwe devolo dLAN 1000 duo+ Powerline-adapter biedt een maximale dataoverdrachtssnelheid van 1.000 Mbps via het stroomnetwerk in huis, wat de adapter geschikt maakt voor onder meer videostreaming en online gaming.

De adapter is uitgerust met twee ethernetpoorten voor het aansluiten van smart-tv's, pc's, laptops, gameconsoles en netwerkprinters.

De dLAN 1000 duo+ heeft tevens een geïntegreerd stopcontact zodat geen stroomaansluiting verloren gaat. De adapter heeft ook een kinderbeveiliging.

Met de devolo range+-technologie is een hogere overdrachtssnelheid mogelijk dan traditionele Powerline-adapters bieden. De technologie zorgt ook voor een bereik van maximaal vierhonderd meter via het elektriciteitsnetwerk.

De devolo dLAN 1000 duo+ kost als losse adapter 54,90 euro. Een Starter Kit, bestaande uit twee dLAN 1000 duo+-adapters voor het bouwen van een Powerline-netwerk, is verkrijgbaar voor 99,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe devolo dLAN 1000 duo+ Powerline-adapter biedt een maximale dataoverdrachtssnelheid van 1.000 Mbps via het stroomnetwerk in huis, wat de adapter geschikt maakt voor onder meer videostreaming en online gaming.De adapter is uitgerust met twee ethernetpoorten voor het aansluiten van smart-tv's, pc's, laptops, gameconsoles en netwerkprinters.De dLAN 1000 duo+ heeft tevens een geïntegreerd stopcontact zodat geen stroomaansluiting verloren gaat. De adapter heeft ook een kinderbeveiliging.Met de devolo range+-technologie is een hogere overdrachtssnelheid mogelijk dan traditionele Powerline-adapters bieden. De technologie zorgt ook voor een bereik van maximaal vierhonderd meter via het elektriciteitsnetwerk.De devolo dLAN 1000 duo+ kost als losse adapter 54,90 euro. Een Starter Kit, bestaande uit twee dLAN 1000 duo+-adapters voor het bouwen van een Powerline-netwerk, is verkrijgbaar voor 99,90 euro.Bron: www.diskidee.be