De Hercules ePlug 200 Mini is de kleinste powerline of homeplug adapter op de markt.

Met de ePlug 200 Mini kun je netwerken via het gewone stroomnet. De powerline stekker is 9 cm hoog en 5 cm breed en daarmee nog iets kleiner dan de devolo dLAN AVmini. De ePlug 200 Mini biedt snelheden tot 200 Mbit/s, althans in theorie, want in de praktijk haal je met al dit soort adapters lagere doorvoersnelheden. Hoe de ePlug 200 Mini in de praktijk presteert, zullen we je pas kunnen vertellen als we hem hebben getest.

In de standby-stand verbruikt de ePlug 200 Mini de helft minder stroom en blijft het verbruik onder 1 Watt. Dit laatste is trouwens ook voorgeschreven door de nieuwe Europese ErP-richtlijn (Energy related Products). Koppelen kun je twee of meer adapters via een drukknop op de buitenkant of met behulp van de ePlug Station-software die je kunt downloaden van de Hercules-website. De verbinding is versleuteld.

De Hercules ePlug 200 Mini powerline adapter kost 59,99 euro; een doos met twee adapters kost 99,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Hercules ePlug 200 Mini is de kleinste powerline of homeplug adapter op de markt. Met de ePlug 200 Mini kun je netwerken via het gewone stroomnet. De powerline stekker is 9 cm hoog en 5 cm breed en daarmee nog iets kleiner dan de devolo dLAN AVmini. De ePlug 200 Mini biedt snelheden tot 200 Mbit/s, althans in theorie, want in de praktijk haal je met al dit soort adapters lagere doorvoersnelheden. Hoe de ePlug 200 Mini in de praktijk presteert, zullen we je pas kunnen vertellen als we hem hebben getest. In de standby-stand verbruikt de ePlug 200 Mini de helft minder stroom en blijft het verbruik onder 1 Watt. Dit laatste is trouwens ook voorgeschreven door de nieuwe Europese ErP-richtlijn (Energy related Products). Koppelen kun je twee of meer adapters via een drukknop op de buitenkant of met behulp van de ePlug Station-software die je kunt downloaden van de Hercules-website. De verbinding is versleuteld. De Hercules ePlug 200 Mini powerline adapter kost 59,99 euro; een doos met twee adapters kost 99,90 euro. Bron: www.diskidee.be