De SHINE LITE smartphone van Alcatel (voorheen Alcatel ONETOUCH) heeft een ontwerp met afgeronde hoeken waarin glas en metaal worden gecombineerd. De smartphone is uitgerust met een 5-inch HD IPS-scherm (1280 x 720 pixels). Het toestel meet 141,5 x 71,2 x 7,45 mm en weegt 156 gram.

De SHINE LITE heeft op de achterzijde een vingerafdrukscanner waarmee je de smartphone kunt ontgrendelen. Je vinger geeft ook toegang tot een Safebox, waar je foto's, video's, muziek en documenten opslaat. Je kan elk van je vingerafdrukken gebruiken voor het opstarten van vijf favoriete apps, direct vanuit de stand-bymodus. Zo kan je bijvoorbeeld met je wijsvinger je e-mails openen en met je duim je fotoalbum.

Op de voorzijde heeft de Alcate SHINE LITE een 5 megapixel camera met LED-flitser voor het maken van selfies. Op de achterzijde is de smartphone uitgerust met een 13 megapixel camera met den dual-tone flitser. Met de Split Catcher-app kan je een collage maken die je samenstelt uit foto's van de voor- en achtercamera.

De Alcatel SHINE LITE gebruikt Android 6.0 als besturingssysteem en heeft een Quad-core 1300 MHz processor. De smartphone is uitgerust met 2 GB RAM, biedt een opslagcapaciteit van 16 GB en ondersteunt microSD geheugenkaarjtes. Hij is uitgerust met een niet-verwijderbare 2460mAh batterij.

De Alcatel SHINE LITE is begin november verkrijgbaar voor 199 euro in de kleuren goud en wit.

Bron: www.diskidee.be

De SHINE LITE smartphone van Alcatel (voorheen Alcatel ONETOUCH) heeft een ontwerp met afgeronde hoeken waarin glas en metaal worden gecombineerd. De smartphone is uitgerust met een 5-inch HD IPS-scherm (1280 x 720 pixels). Het toestel meet 141,5 x 71,2 x 7,45 mm en weegt 156 gram.De SHINE LITE heeft op de achterzijde een vingerafdrukscanner waarmee je de smartphone kunt ontgrendelen. Je vinger geeft ook toegang tot een Safebox, waar je foto's, video's, muziek en documenten opslaat. Je kan elk van je vingerafdrukken gebruiken voor het opstarten van vijf favoriete apps, direct vanuit de stand-bymodus. Zo kan je bijvoorbeeld met je wijsvinger je e-mails openen en met je duim je fotoalbum.Op de voorzijde heeft de Alcate SHINE LITE een 5 megapixel camera met LED-flitser voor het maken van selfies. Op de achterzijde is de smartphone uitgerust met een 13 megapixel camera met den dual-tone flitser. Met de Split Catcher-app kan je een collage maken die je samenstelt uit foto's van de voor- en achtercamera.De Alcatel SHINE LITE gebruikt Android 6.0 als besturingssysteem en heeft een Quad-core 1300 MHz processor. De smartphone is uitgerust met 2 GB RAM, biedt een opslagcapaciteit van 16 GB en ondersteunt microSD geheugenkaarjtes. Hij is uitgerust met een niet-verwijderbare 2460mAh batterij.De Alcatel SHINE LITE is begin november verkrijgbaar voor 199 euro in de kleuren goud en wit.Bron: www.diskidee.be