Intel garandeert dat onderdelen en drivers van zijn nieuwe Solid-State Drive Pro 2500 ssd tot vijftien maanden na het levenseinde van de productreeks verkrijgbaar zullen blijven, zodat bedrijven stabiele software-images voor hun client-systemen kunnen creëren.

Deze professionele ssd's zijn compatibel met centrale beheerstandaarden, zoals Trusted Computing Group's OPAL 2.0, Microsoft eDrive en Intel vPro. Beheerders kunnen daardoor op afstand de werking van de schijven controleren, de data-integriteit bewaken en ssd's veilig op afstand wissen als ze buiten gebruik worden genomen.

Opgeslagen gegevens zijn in elk geval in hardware geëncrypteerd met een 256-bit encryptiesleutel. Dit heeft geen invloed op de prestaties van de ssd's.

Intel geeft vijf jaar garantie op de Solid-State Drive Pro 2500 ssd's, die verkrijgbaar zijn in traditionele 2,5-inch- of nieuwe supercompacte M.2-hardwareverpakkingen met capaciteiten van 120 GB tot 480 GB.

Bron: www.diskidee.be

Intel garandeert dat onderdelen en drivers van zijn nieuwe Solid-State Drive Pro 2500 ssd tot vijftien maanden na het levenseinde van de productreeks verkrijgbaar zullen blijven, zodat bedrijven stabiele software-images voor hun client-systemen kunnen creëren. Deze professionele ssd's zijn compatibel met centrale beheerstandaarden, zoals Trusted Computing Group's OPAL 2.0, Microsoft eDrive en Intel vPro. Beheerders kunnen daardoor op afstand de werking van de schijven controleren, de data-integriteit bewaken en ssd's veilig op afstand wissen als ze buiten gebruik worden genomen.Opgeslagen gegevens zijn in elk geval in hardware geëncrypteerd met een 256-bit encryptiesleutel. Dit heeft geen invloed op de prestaties van de ssd's.Intel geeft vijf jaar garantie op de Solid-State Drive Pro 2500 ssd's, die verkrijgbaar zijn in traditionele 2,5-inch- of nieuwe supercompacte M.2-hardwareverpakkingen met capaciteiten van 120 GB tot 480 GB.Bron: www.diskidee.be