De Thrustmaster T500 RS is een raceset voor PS3 die volledig geoptimaliseerd is voor Gran Turismo 5.

Grote delen van het force feedback stuur en de pedalenset is gemaakt van metaal, onder meer de schakelflippers, het middenstuk van het stuur (30 cm in diameter) en de pedalen. Het stuur weegt 4,6 kg en de pedalenset 7,3 kg.

Er is bij de ontwikkeling van de T500 RS veel aandacht besteed aan de ergonomie. De sequentiële schakelflippers hebben grote flippers van 17 cm die goed toegankelijk zijn zonder dat de rijder de handen van het stuur hoeft te halen. Het stuur kan tot 1080° draaien. Je kunt het draaien ook instellen dankzij een gemotoriseerde stop. Zo kan je voor elk circuit en elke auto je eigen maximale voorkeursdraaihoek instellen.

De pedaalset kent ook twee standen voor afzonderlijke rijstijlen: staand (F1-stijl) of hangend (GT-stijl). Het rempedaal heeft een instelbare weerstand en een verwijderbare mod. Verder heeft de pedalenset ook een antislip-voetsteun. Thrustmaster zal in de komende maanden ook nog een versnellingspook uitbrengen.

De Thrustmaster T500 RS raceset is beschikbaar vanaf 5 januari en heeft een adviesprijs van 499,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Thrustmaster T500 RS is een raceset voor PS3 die volledig geoptimaliseerd is voor Gran Turismo 5. Grote delen van het force feedback stuur en de pedalenset is gemaakt van metaal, onder meer de schakelflippers, het middenstuk van het stuur (30 cm in diameter) en de pedalen. Het stuur weegt 4,6 kg en de pedalenset 7,3 kg. Er is bij de ontwikkeling van de T500 RS veel aandacht besteed aan de ergonomie. De sequentiële schakelflippers hebben grote flippers van 17 cm die goed toegankelijk zijn zonder dat de rijder de handen van het stuur hoeft te halen. Het stuur kan tot 1080° draaien. Je kunt het draaien ook instellen dankzij een gemotoriseerde stop. Zo kan je voor elk circuit en elke auto je eigen maximale voorkeursdraaihoek instellen. De pedaalset kent ook twee standen voor afzonderlijke rijstijlen: staand (F1-stijl) of hangend (GT-stijl). Het rempedaal heeft een instelbare weerstand en een verwijderbare mod. Verder heeft de pedalenset ook een antislip-voetsteun. Thrustmaster zal in de komende maanden ook nog een versnellingspook uitbrengen. De Thrustmaster T500 RS raceset is beschikbaar vanaf 5 januari en heeft een adviesprijs van 499,99 euro.Bron: www.diskidee.be