Met de Toshiba Camileo BW10 camcorder kan je onder water video opnemen in Full HD.

Door zijn rubberen behuizing is de Camileo BW10 beschermd tegen schokken, stof en zand. Ook is de camcorder vochtbestendig, zodat je hem kan gebruiken als het regent of in zeer vochtige omgevingen, zoals een tropisch regenwoud. De BW10 kan je ook probleemloos gebruiken onder water tot op een diepte van twee meter. Door zijn afmetingen van 22 x 55 x 107 mm en gewicht van slechts 114 gram is de camcorder makkelijk mee te nemen in broek- of jaszak.

De camcorder kan video-opnames maken in Full HD resolutie (1080p/30fps). Hij is uitgerust met een 10x digitale zoom en ingebouwde videostabilisatie. Je kan deze Camileo camcorder ook als fotocamera gebruiken. Hij beschikt over een gezichtsdetector die tot twaalf gezichten in beeld kan vastleggen met automatische belichtingstijden en kleuraanpassingen. De lichtgevoeligheid kan je instellen tot ISO 1600.

De Camileo BW10 heeft een 5,1-inch lcd-scherm en is ook uitgerust met een HDMI-aansluiting. De camcorder maakt gebruik van SD/SDHC/SDXC-geheugenkaarten met een capaciteit van maximaal 64 GB. Je kan de filmpjes met een druk op de knop ook op YouTube zetten dankzij de bijgeleverde Camileo Uploader software.

De Toshiba Camileo BW10 is verkrijgbaar in de kleuren geel, turkoois en zilver vanaf eind juni voor een adviesprijs van 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

Met de Toshiba Camileo BW10 camcorder kan je onder water video opnemen in Full HD. Door zijn rubberen behuizing is de Camileo BW10 beschermd tegen schokken, stof en zand. Ook is de camcorder vochtbestendig, zodat je hem kan gebruiken als het regent of in zeer vochtige omgevingen, zoals een tropisch regenwoud. De BW10 kan je ook probleemloos gebruiken onder water tot op een diepte van twee meter. Door zijn afmetingen van 22 x 55 x 107 mm en gewicht van slechts 114 gram is de camcorder makkelijk mee te nemen in broek- of jaszak. De camcorder kan video-opnames maken in Full HD resolutie (1080p/30fps). Hij is uitgerust met een 10x digitale zoom en ingebouwde videostabilisatie. Je kan deze Camileo camcorder ook als fotocamera gebruiken. Hij beschikt over een gezichtsdetector die tot twaalf gezichten in beeld kan vastleggen met automatische belichtingstijden en kleuraanpassingen. De lichtgevoeligheid kan je instellen tot ISO 1600. De Camileo BW10 heeft een 5,1-inch lcd-scherm en is ook uitgerust met een HDMI-aansluiting. De camcorder maakt gebruik van SD/SDHC/SDXC-geheugenkaarten met een capaciteit van maximaal 64 GB. Je kan de filmpjes met een druk op de knop ook op YouTube zetten dankzij de bijgeleverde Camileo Uploader software. De Toshiba Camileo BW10 is verkrijgbaar in de kleuren geel, turkoois en zilver vanaf eind juni voor een adviesprijs van 149 euro. Bron: www.diskidee.be