De D-Link DCS-6511 ip-beveiligingscamera neemt beelden op in HD-resolutie en kan je ook buiten bevestigen.

De nieuwe bewakingscamera van D-Link kan beelden opnemen met een resolutie tot 1280 x 1024 pixels in mp4-formaat. Hij kan eenvoudig worden bevestigd, ook buitenshuis. De DCS-6511 voldoet immers aan de IP-66 standaard en heeft een ingebouwde ventilator en radiator. Je hebt zelfs geen aparte stroomaansluiting nodig, op voorwaarde dat je een Power-over-Ethernet (PoE) netwerkaansluiting gebruikt.

Ook bij weinig licht of tegenlicht kun je nog duidelijke beelden opnemen. Daar zorgen snufjes voor zoals de ingebouwde infrarood led's, de van op afstand bedienbare icr-filter en de wide dynamic range-functie. De DCS-6511 heeft een speciale gemotoriseerde varifocale autofocuslens, waardoor de camera kan worden geïnstalleerd zonder de focus ter plaatse te moeten instellen. Je kunt dit achteraf via de computer bijregelen. Bewegingsdetectie is eveneens ingebouwd. Verder kun je er via een speciale input-outputaansluiting ook nog sensoren en alarmen op aansluiten.

D-Link levert de eigen software D-ViewCam mee die tot 32 camera's ondersteunt, maar de DCS-6511 is ook compatibel met ONVIF en met gespecialiseerde programma's voor videobewaking zoals Milestone en Mirasys. De DCS-6511 is vanaf januari 2011 te koop en kost 817 euro.

Bron: www.diskidee.be

De D-Link DCS-6511 ip-beveiligingscamera neemt beelden op in HD-resolutie en kan je ook buiten bevestigen. De nieuwe bewakingscamera van D-Link kan beelden opnemen met een resolutie tot 1280 x 1024 pixels in mp4-formaat. Hij kan eenvoudig worden bevestigd, ook buitenshuis. De DCS-6511 voldoet immers aan de IP-66 standaard en heeft een ingebouwde ventilator en radiator. Je hebt zelfs geen aparte stroomaansluiting nodig, op voorwaarde dat je een Power-over-Ethernet (PoE) netwerkaansluiting gebruikt. Ook bij weinig licht of tegenlicht kun je nog duidelijke beelden opnemen. Daar zorgen snufjes voor zoals de ingebouwde infrarood led's, de van op afstand bedienbare icr-filter en de wide dynamic range-functie. De DCS-6511 heeft een speciale gemotoriseerde varifocale autofocuslens, waardoor de camera kan worden geïnstalleerd zonder de focus ter plaatse te moeten instellen. Je kunt dit achteraf via de computer bijregelen. Bewegingsdetectie is eveneens ingebouwd. Verder kun je er via een speciale input-outputaansluiting ook nog sensoren en alarmen op aansluiten. D-Link levert de eigen software D-ViewCam mee die tot 32 camera's ondersteunt, maar de DCS-6511 is ook compatibel met ONVIF en met gespecialiseerde programma's voor videobewaking zoals Milestone en Mirasys. De DCS-6511 is vanaf januari 2011 te koop en kost 817 euro.Bron: www.diskidee.be