De nieuwe Chromebook 11 G4 Education Edition (EE) van HP heeft een dual-core Intel Celeron N2840 processor met Intel HD Graphics en 2GB ram. Het 11,6-inch led-scherm heeft een HD Ready resolutie van 1366 x 768 pixels. Het schermscharnier draait 180 graden, zodat je het scherm ook volledig plat kunt leggen. In de schermrand zit een HP TrueVision HD webcam met geïntegreerde digitale telefoon.

Deze laptop heeft geen ventilator en werkt dus fluisterstil. Hoewel het apparaat maar 20 mm dik is en 1,5 kg weegt, is het wel robuust genoeg om bestand te zijn tegen stoten of valpartijen tot 70 cm volgens de Amerikaanse MIL-STD testen. Het toetsenbord is bovendien morsbestendig.

Standaard heeft deze Chromebook een Wireless-AC wifi-chip, maar optioneel is ook een versie verkrijgbaar met 3G/4G WWAN voor internetverbindingen via het gsm-netwerk. Bluetooth 4.0 is eveneens van de partij, samen met een multiformaat sd-kaartlezer, een 3,5mm audiopoort, twee usb-poorten, waarvan één 3.0-versie en een hdmi-videouitgang.

De 36 watt/uur Li-ion batterij houdt het 9,5 uur uit op een volle lading.

Via de optionele Chrome Management Console kunnen docenten en beheerders het beleid, de apps, de opslagruimte en de ChromeOS-updates centraal beheren voor duizenden Chromebooks. Honderd gigabyte online opslag bij Google Drive is inbegrepen bij elke Chromebook.

De HP Chromebook 11 G4 Education Edition laptop is verkrijgbaar in grijs ("smoke silver"), zwart en "electric green" en is in maart bij ons beschikbaar voor prijzen die starten aan 199 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Chromebook 11 G4 Education Edition (EE) van HP heeft een dual-core Intel Celeron N2840 processor met Intel HD Graphics en 2GB ram. Het 11,6-inch led-scherm heeft een HD Ready resolutie van 1366 x 768 pixels. Het schermscharnier draait 180 graden, zodat je het scherm ook volledig plat kunt leggen. In de schermrand zit een HP TrueVision HD webcam met geïntegreerde digitale telefoon.Deze laptop heeft geen ventilator en werkt dus fluisterstil. Hoewel het apparaat maar 20 mm dik is en 1,5 kg weegt, is het wel robuust genoeg om bestand te zijn tegen stoten of valpartijen tot 70 cm volgens de Amerikaanse MIL-STD testen. Het toetsenbord is bovendien morsbestendig.Standaard heeft deze Chromebook een Wireless-AC wifi-chip, maar optioneel is ook een versie verkrijgbaar met 3G/4G WWAN voor internetverbindingen via het gsm-netwerk. Bluetooth 4.0 is eveneens van de partij, samen met een multiformaat sd-kaartlezer, een 3,5mm audiopoort, twee usb-poorten, waarvan één 3.0-versie en een hdmi-videouitgang.De 36 watt/uur Li-ion batterij houdt het 9,5 uur uit op een volle lading.Via de optionele Chrome Management Console kunnen docenten en beheerders het beleid, de apps, de opslagruimte en de ChromeOS-updates centraal beheren voor duizenden Chromebooks. Honderd gigabyte online opslag bij Google Drive is inbegrepen bij elke Chromebook.De HP Chromebook 11 G4 Education Edition laptop is verkrijgbaar in grijs ("smoke silver"), zwart en "electric green" en is in maart bij ons beschikbaar voor prijzen die starten aan 199 euro.Bron: www.diskidee.be