Panasonic introduceert in de Toughbook serie een 13,3-inch ruggedized tablet voor industriële toepassingen.

De Toughbook producten zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in zware omstandigheden. De Panasonic Toughbook CF-D1 is een Windows 7 tablet met een 13,3-inch anti-glare aanraakgevoelig LCD-scherm. De tablet beschikt over dezelfde robuuste behuizing als de normale full ruggedized Toughbook producten.

Daardoor is het toestel bestand tegen stoten, vallen, stof en extreme temperaturen. Zo overleeft de CF-D1 een val van 90 cm en is hij water- en stofdicht volgens de IP65-standaard. De tablet heeft een Intel Core i5-2520M (2.5GHz) processor, 4 GB DDR3 SDRAM (maximaal 8 GB), een Intel HD 3000 grafische chip en 320 GB (SATA) harde schijf.

De CF-D1 is uitgerust met een speciale technologie in het beeldscherm waardoor het scherm altijd perfect leesbaar zou moeten zijn, zowel bij fel zonlicht, als bij het licht van de werkplaats. De Toughbook tablet is immers speciaal ontworpen voor diagnose van motoren, auto's, trucks en machines zowel in de werkplaats als buiten in het veld. Een handig handvat maakt het mogelijk de tablet met één hand vast te houden.

Het speciaal ontworpen touchscreen is te bedienen met vinger, handschoen of pen. De accu zou een levensduur hebben van 9 uur. Om de tablet aan te sluiten op voertuigen of machines is er een flexibel systeem van poortkeuze. De poorten kunnen naar gelang de vereisten worden geconfigureerd met een seriële of VGA-poort, een tweede LAN of een rugged USB-poort.

Verder beschikt de Toughbook tablet over diverse draadloze en niet-draadloze communicatiemogelijkheden, zoals Bluetooth, GPS, WLAN en 3G (optioneel). Een optie is de inbouw van een webcam en camera. De CF-D1 kan ook in een docking station worden geplaatst. De Panasonic Toughbook CF-D1 is vanaf november 2011 beschikbaar. Prijzen variëren naargelang de gewenste uitvoering.

Bron: www.diskidee.be

Panasonic introduceert in de Toughbook serie een 13,3-inch ruggedized tablet voor industriële toepassingen. De Toughbook producten zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in zware omstandigheden. De Panasonic Toughbook CF-D1 is een Windows 7 tablet met een 13,3-inch anti-glare aanraakgevoelig LCD-scherm. De tablet beschikt over dezelfde robuuste behuizing als de normale full ruggedized Toughbook producten. Daardoor is het toestel bestand tegen stoten, vallen, stof en extreme temperaturen. Zo overleeft de CF-D1 een val van 90 cm en is hij water- en stofdicht volgens de IP65-standaard. De tablet heeft een Intel Core i5-2520M (2.5GHz) processor, 4 GB DDR3 SDRAM (maximaal 8 GB), een Intel HD 3000 grafische chip en 320 GB (SATA) harde schijf. De CF-D1 is uitgerust met een speciale technologie in het beeldscherm waardoor het scherm altijd perfect leesbaar zou moeten zijn, zowel bij fel zonlicht, als bij het licht van de werkplaats. De Toughbook tablet is immers speciaal ontworpen voor diagnose van motoren, auto's, trucks en machines zowel in de werkplaats als buiten in het veld. Een handig handvat maakt het mogelijk de tablet met één hand vast te houden. Het speciaal ontworpen touchscreen is te bedienen met vinger, handschoen of pen. De accu zou een levensduur hebben van 9 uur. Om de tablet aan te sluiten op voertuigen of machines is er een flexibel systeem van poortkeuze. De poorten kunnen naar gelang de vereisten worden geconfigureerd met een seriële of VGA-poort, een tweede LAN of een rugged USB-poort. Verder beschikt de Toughbook tablet over diverse draadloze en niet-draadloze communicatiemogelijkheden, zoals Bluetooth, GPS, WLAN en 3G (optioneel). Een optie is de inbouw van een webcam en camera. De CF-D1 kan ook in een docking station worden geplaatst. De Panasonic Toughbook CF-D1 is vanaf november 2011 beschikbaar. Prijzen variëren naargelang de gewenste uitvoering.Bron: www.diskidee.be