De nieuwe Wireless N Router DIR-645 van D-Link heeft zes "slimme" antennes die de signaalsterkte aanpassen aan elk toestel.

Door de zes interne antennes met intelligente SmartBeam-technologie zorgt de D-Link DIR-645 draadloze router volgens de fabrikant voor stabielere verbindingen in gelijk welke uithoek van een gebouw. De 300 Mbps IEEE 802.11n D-Link Wireless N Router DIR-645 zendt dankzij die gepatenteerde technologie een constant signaal naar meerdere aangesloten draadloze toestellen.

We hebben het nog niet kunnen uittesten, maar als SmartBeam echt werkt, dan zou dit ideaal zijn voor gebruikers die draadloos HD video streamen via hun routers, of die vaak online games spelen. Stabielere en sterkere draadloze verbindingen zorgen immers voor minder haperingen. De DIR-645 kan prioriteit verlenen aan hert netwerkverkeer op elke ip-poort via de ingebouwde poortgebaseerde QoS (Quality of Service).

Op deze router kun je ook een USB-printer of USB-schijf aansluiten en die delen over het netwerk. Hij is verder compatibel met DLNA, de standaard voor het delen van media-inhoud over een netwerk. De DIR-645 ondersteunt ten slotte ook de nieuwe internetnorm IPv6, opvolger van het huidige IPv4. De D-Link Wireless N Router DIR-645 is vanaf eind september verkrijgbaar in de winkel voor de aanbevolen prijs van 89,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Wireless N Router DIR-645 van D-Link heeft zes "slimme" antennes die de signaalsterkte aanpassen aan elk toestel. Door de zes interne antennes met intelligente SmartBeam-technologie zorgt de D-Link DIR-645 draadloze router volgens de fabrikant voor stabielere verbindingen in gelijk welke uithoek van een gebouw. De 300 Mbps IEEE 802.11n D-Link Wireless N Router DIR-645 zendt dankzij die gepatenteerde technologie een constant signaal naar meerdere aangesloten draadloze toestellen. We hebben het nog niet kunnen uittesten, maar als SmartBeam echt werkt, dan zou dit ideaal zijn voor gebruikers die draadloos HD video streamen via hun routers, of die vaak online games spelen. Stabielere en sterkere draadloze verbindingen zorgen immers voor minder haperingen. De DIR-645 kan prioriteit verlenen aan hert netwerkverkeer op elke ip-poort via de ingebouwde poortgebaseerde QoS (Quality of Service). Op deze router kun je ook een USB-printer of USB-schijf aansluiten en die delen over het netwerk. Hij is verder compatibel met DLNA, de standaard voor het delen van media-inhoud over een netwerk. De DIR-645 ondersteunt ten slotte ook de nieuwe internetnorm IPv6, opvolger van het huidige IPv4. De D-Link Wireless N Router DIR-645 is vanaf eind september verkrijgbaar in de winkel voor de aanbevolen prijs van 89,95 euro.Bron: www.diskidee.be