Volgens Samsung is de nieuwe ML-1665 de kleinste monochrome laserprinter ter wereld.

De Samsung ML-1665 laserprinter meet 341 x 224 x 184 mm. Deze monochrome A4 laserprinter is uitgevoerd in glanzend zwart met een crèmegrijze finish. De ML-1665 biedt een afdruksnelheid tot 16 pagina's per minuut. De eerste pagina verschijnt binnen 8,5 seconde. De zwarte tonercartridges voor deze printer zijn goed voor 1500 pagina's.

Met de Samsung Print Screen-knop kun je met één knop precies afdrukken wat op het scherm van je pc staat. De printer ondersteunt ook Samsung's AnyWeb Print software waarmee je specifieke content van webpagina's kan selecteren en naar een lege pagina op het scherm van je pc kan slepen om die vervolgens op te slaan of af te drukken. Je kan de printer ook gemakkelijk aan- en uitzetten met de nieuwe Soft Power-knop die zich op het bedieningspaneel bevindt. De Samsung ML-1665 is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2010. Prijzen werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Volgens Samsung is de nieuwe ML-1665 de kleinste monochrome laserprinter ter wereld. De Samsung ML-1665 laserprinter meet 341 x 224 x 184 mm. Deze monochrome A4 laserprinter is uitgevoerd in glanzend zwart met een crèmegrijze finish. De ML-1665 biedt een afdruksnelheid tot 16 pagina's per minuut. De eerste pagina verschijnt binnen 8,5 seconde. De zwarte tonercartridges voor deze printer zijn goed voor 1500 pagina's.Met de Samsung Print Screen-knop kun je met één knop precies afdrukken wat op het scherm van je pc staat. De printer ondersteunt ook Samsung's AnyWeb Print software waarmee je specifieke content van webpagina's kan selecteren en naar een lege pagina op het scherm van je pc kan slepen om die vervolgens op te slaan of af te drukken. Je kan de printer ook gemakkelijk aan- en uitzetten met de nieuwe Soft Power-knop die zich op het bedieningspaneel bevindt. De Samsung ML-1665 is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2010. Prijzen werden niet meegedeeld. Bron: www.diskidee.be