De Samsung Galaxy S II wordt midden mei verwacht. De opvolger van de Galaxy S heeft een dual-core processor, Android 2.3 als besturingssysteem en extra toepassingen voor zakelijke gebruikers.

De Galaxy S II gebruikt Android 2.3 (codenaam Gingerbread), de recentste versie van het Android besturingssysteem voor smartphones. Inmiddels is bekend dat de nieuwe versie van Android (3.0 Honeycomb) ook naar de smartphones komt en dus niet alleen bedoeld is voor tablets.

De CortexA9 dual-core processor is volgens Samsung bijna twee keer zo snel als die van de Galaxy S en de 3D hardwareprestatie zou vijf keer krachtiger zijn. De Galaxy S II is uitgerust met een Super AMOLED Plus scherm dat met 4,27-inch ook groter is dan dat van de Galaxy S. Het zou volgens Samsung ook minder energie verbruiken.

De Galaxy S II is de eerste smartphone waarin Samsung haar vier content- en entertainmenthubs heeft geïntegreerd. Deze hubs geven rechtstreeks toegang tot muziek, games, boeken en tijdschriften en sociale netwerkdiensten. De nieuwe Galaxy S kan ook ontvangen sms-berichten voorlezen. Ook beschikt de smartphone over de Voice Translation-applicatie die gesproken en geschreven tekst vertaalt in diverse talen.

Air Face Recognition Unlock zorgt voor de beveiliging van de Samsung Galaxy S II. De camera aan de voorzijde van de smartphone herkent het gezicht van de eigenaar, waardoor de telefoon automatisch ontgrendeld wordt. De smartphone heeft ook een 8 megapixel camera op de achterzijde die video in Full HD 1080p opneemt en afspeelt. Met Samsung Kies Air kan je via een draadloze verbinding de content op je smartphone vanaf je pc beheren.

De Samsung Galaxy S II heeft ook meer zakelijke mogelijkheden. Zo zijn er onder andere verbeterde mogelijkheden voor conferencing en connectivity van Cisco, Microsoft Exchange ActiveSync en veilig remote device management van Sybase. De adviesprijs is nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung Galaxy S II wordt midden mei verwacht. De opvolger van de Galaxy S heeft een dual-core processor, Android 2.3 als besturingssysteem en extra toepassingen voor zakelijke gebruikers. De Galaxy S II gebruikt Android 2.3 (codenaam Gingerbread), de recentste versie van het Android besturingssysteem voor smartphones. Inmiddels is bekend dat de nieuwe versie van Android (3.0 Honeycomb) ook naar de smartphones komt en dus niet alleen bedoeld is voor tablets. De CortexA9 dual-core processor is volgens Samsung bijna twee keer zo snel als die van de Galaxy S en de 3D hardwareprestatie zou vijf keer krachtiger zijn. De Galaxy S II is uitgerust met een Super AMOLED Plus scherm dat met 4,27-inch ook groter is dan dat van de Galaxy S. Het zou volgens Samsung ook minder energie verbruiken. De Galaxy S II is de eerste smartphone waarin Samsung haar vier content- en entertainmenthubs heeft geïntegreerd. Deze hubs geven rechtstreeks toegang tot muziek, games, boeken en tijdschriften en sociale netwerkdiensten. De nieuwe Galaxy S kan ook ontvangen sms-berichten voorlezen. Ook beschikt de smartphone over de Voice Translation-applicatie die gesproken en geschreven tekst vertaalt in diverse talen.Air Face Recognition Unlock zorgt voor de beveiliging van de Samsung Galaxy S II. De camera aan de voorzijde van de smartphone herkent het gezicht van de eigenaar, waardoor de telefoon automatisch ontgrendeld wordt. De smartphone heeft ook een 8 megapixel camera op de achterzijde die video in Full HD 1080p opneemt en afspeelt. Met Samsung Kies Air kan je via een draadloze verbinding de content op je smartphone vanaf je pc beheren. De Samsung Galaxy S II heeft ook meer zakelijke mogelijkheden. Zo zijn er onder andere verbeterde mogelijkheden voor conferencing en connectivity van Cisco, Microsoft Exchange ActiveSync en veilig remote device management van Sybase. De adviesprijs is nog niet bekend.Bron: www.diskidee.be