De Samsung Gear S3 is verkrijgbaar in de modellen Frontier (sportief model) en Classic (klassiek model). Deze Tizen 2.3.2-gebaseerde smartwatch oogt als een gewoon stalen polshorloge, maar de 'wijzerplaat' is eigenlijk een helder 1,3-inch Super AMOLED-kleurenscherm met Gorilla Glass SR+ krasbestendig glas, always on-functie en een pixeldichtheid van 278 ppi.

Rond het scherm zit een draairing waarmee je allerlei functies bedient.Het scherm toont 16 miljoen kleuren en is aanraakgevoelig. Je kunt er zelfs op schrijven of tekenen en de Gear S3 zet je aantekeningen om in tekst of emoji.

De ingebouwde fitness-functie werkt in combinatie met de energiezuinige gps-chip, die ook kan worden gebruikt om in geval van nood de SOS-functie in te schakelen. Die verstuurt je locatiegegevens naar familie, vrienden en/of medische hulpdiensten. Die functie werkt ook wanneer je je smartphone niet bij je hebt.

Met de Gear S3 kun je verder telefoneren zonder je smartphone uit je zak te halen, binnenkomende berichten lezen en beantwoorden en je favoriete apps vanaf je pols controleren.

De 380 mAh Li-ion batterij van de Gear S3 gaat volgens Samsung twee dagen mee. Je laadt het horloge draadloos op (volgens de wpc (wireless power)-standaard, vroeger Qi genoemd).

Beide varianten van de Gear S3 kosten 399 euro en zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het polshorloge weegt 63 gram.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung Gear S3 is verkrijgbaar in de modellen Frontier (sportief model) en Classic (klassiek model). Deze Tizen 2.3.2-gebaseerde smartwatch oogt als een gewoon stalen polshorloge, maar de 'wijzerplaat' is eigenlijk een helder 1,3-inch Super AMOLED-kleurenscherm met Gorilla Glass SR+ krasbestendig glas, always on-functie en een pixeldichtheid van 278 ppi.Rond het scherm zit een draairing waarmee je allerlei functies bedient.Het scherm toont 16 miljoen kleuren en is aanraakgevoelig. Je kunt er zelfs op schrijven of tekenen en de Gear S3 zet je aantekeningen om in tekst of emoji.De ingebouwde fitness-functie werkt in combinatie met de energiezuinige gps-chip, die ook kan worden gebruikt om in geval van nood de SOS-functie in te schakelen. Die verstuurt je locatiegegevens naar familie, vrienden en/of medische hulpdiensten. Die functie werkt ook wanneer je je smartphone niet bij je hebt.Met de Gear S3 kun je verder telefoneren zonder je smartphone uit je zak te halen, binnenkomende berichten lezen en beantwoorden en je favoriete apps vanaf je pols controleren.De 380 mAh Li-ion batterij van de Gear S3 gaat volgens Samsung twee dagen mee. Je laadt het horloge draadloos op (volgens de wpc (wireless power)-standaard, vroeger Qi genoemd).Beide varianten van de Gear S3 kosten 399 euro en zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het polshorloge weegt 63 gram.Bron: www.diskidee.be